SMMMO İFTARINDA “SİYASET VE EKONOMİ KONUŞULMADI"

DÜZCE BELEDİYE BAŞKAN ÖZLÜ, MUHASEBECİLER İFTARINA KATILDI. MİLLET İTTİFAKI MİLLETVEKİLİ ADAYLARI, İYİ PARTİ VE AK PARTİ İL BAŞKANLARI DA BİR ARADA İFTAR AÇTI. "SİYASET VE EKONOMİ" KONUŞULMADI

SMMMO İFTARINDA “SİYASET VE EKONOMİ KONUŞULMADI"
19.04.2023 - 12:54
Kaynak: Objektif Ajans
419

 

Düzce Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası (SMMMO) tarafından verilen iftar programına ilgi büyük oldu.

Düzce SMMMOdası Başkanı Birol Aksu tarafından verilen iftar programına belediye başkanı olarak Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü ve bürokrat olarak Düzce Defterdarı Ferit Özçelik başta olmak üzere siyasetçi olarak CHP Düzce Milletvekili adayları Talih Özcan ve Jale Uzunhasan başta olmak üzere her kesimden siyasetçi ve bürokrat iftarın ruhuna uygun bir konseptle “birlik ve dayanışma örneği ” sergilediler.

Düzce SMMM Odası Başkanı Birol Aksu, iftar programında yaptığı kısa konuşmada katılım sağlayanlara ve ilgi gösterip nezaket gösterip davete icabet edenlere teşekkür etti, Oda Başkanı Birol Aksu konuşmasının sonunda “ İftar Yemeği programımızı birlikte planladığımız Uyumsoft Bilgi Sistemleri Bölge Satış Direktörü Mahmut Ertürk ve Uyumsoft'un değerli çalışanlarına teşekkür etti.

Düzce SMMM Odası Başkanlığının organize ettiği iftar programına Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, Düzce Defterdarı Ferit Özçelik, Düzce Vergi Dairesi Müdürü Arif Demirtaş, Düzce Sosyal Güvenlik  (SGK)İl Müdürü Necmi Köroğlu, Düzce Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Ferhat Acar, Ak Parti Düzce İl Başkanı Hasan Şengüloğlu, İyi Parti Düzce İl Başkanımız Yunus Özay Er, Gelecek Partisi Düzce İl Başkanı  Vildan Tokaliç, CHP Düzce Milletvekili Adayları Talih Özcan, Aslıhan Tüysüz ve Jale Uzunhasan,  Ak Parti Düzce Milletvekili Aday adaylarından Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavir İbrahim Bilgin, çok sayıda oda üyesi ve oda çalışanları bir arada ramazan ayının manevi iklimi içerisinde iftarlarını birlikte açtılar.

 

 


Editör: E. TAYHAN

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Düzce Objektif Gazetesi (www.duzceobjektif.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Resmi İlanlar