KORKMAZ HAVA AMBULANSIYLA HASTANEYE KALDIRILDI

Ak Parti eski Milletvekili Korkmaz, Koronaya Yakalandı

KORKMAZ HAVA AMBULANSIYLA HASTANEYE KALDIRILDI
11.09.2021 - 12:33
Güncelleme 13.09.2021 - 13:34
Kaynak: Haber Merkezi
838
1

AK Parti Düzce eski milletvekili İbrahim Korkmaz yoğun bakıma kaldırıldı. PCR testi pozitif çıkan Korkmaz’ın ambulans helikopter ile İstanbul Acıbadem hastanesine kaldırıldığı öğrenildi.

Düzce eski Milletvekili İbrahim Korkmaz, koronavirüse yakalandı. Bir süre önce rahatsızlanan Korkmaz’ın Düzce Özel Çağsu Hastanesi’nde yaptırdığı PCR testi pozitif çıktı.

Bolu Çağsu Hastanesi’nde yatarak tedavisine karar verilen Korkmaz’ın solunum güçlüğü çekmesi üzerine sabah saatlerinde durumu fenalaştığı ambulans helikopterle  Acıbadem Hastanesine kaldırılarak tedavisine İstanbul’da devam edileceği öğrenildi.

(Objektif ailesi olarak eski milletvekili İbrahim Korkmaz’a geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, acil şifalar diliyoruz) 

NOT: İbrahim Korkmaz'ın hava ambulansı ile gönderildiği haberinde bir düzeltme yapmamız gerekiyor.haber merkezimize ulaşan ilk haberlerde Hava Ambulansı ile gönderildiği bildirildi. Ancak hava şartları hava ambulansı kalkmasına engel olduğu için İbrahim Korkmaz normal Ambulansla gönderilmiştir.Yanlış anlaşılmaları önlemek için bu son dakika gelişen değişimi bildirmek istedik. Hava ambulansı hava muhalefeti yüzünden gerçekleşmemiş olup hasta nakli normal ambulansla gerçekleşmiştir. (Düzce eski Milletvekilimiz İbrahim Korkmaz'ın tedavisi belirtilen hastanede sürmekte olup Objektif ailesi olarak geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, sağlıklı ömürler diliyoruz.)    

 


Editör: E. TAYHAN