BAŞKAN ÖZLÜ, SON BAŞBAKAN YILDIRIM’I AĞIRLADI

ÖZLÜ, YILDIRIM’A PROJELERİNİ ANLATTI

BAŞKAN ÖZLÜ, SON BAŞBAKAN YILDIRIM’I AĞIRLADI
27.10.2021 - 12:32
Kaynak: Haber Merkezi
1306

AK Parti Genel Başkan Vekili, Türkiye Cumhuriyetinin son Başbakanı Binali Yıldırım, Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü’yü makamında ziyaret etti. Özlü, Yıldırım’a Düzce ile ilgili yapılan çalışmaları anlattı. Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, Türkiye Cumhuriyetinin son Başbakanı, AK Parti Genel Başkan Vekili Binali Yıldırım’ı ağırladı. Bir dizi açılış ve temaslarda bulunmak için kente gelen son Başbakan Binali Yıldırım ile birlikte AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Genel Başkanı Düzce Milletvekili Ayşe Keşir ve beraberindeki heyeti misafir eden Başkan Dr. Faruk Özlü, ziyarette Yıldırım’a Osmanlı sıkması tespih, Düzcespor forması ve çeşitli hediyeler takdim etti.

BAŞKAN ÖZLÜ’YE TEBRİK

Ziyarette ilk olarak anı defterini imzalayan AK Parti Genel Başkanvekili Yıldırım, Özlü’nün kendisi için yerinin ayrı olduğunu ifade ederek, aynı hükümette birlikte çalışmaktan büyük mutluluk duyduğunu söyledi. Özlü’nün Düzce’ye hizmetlerini uzaktan da olsa takip ettiğini belirten Yıldırım, çalışmalarından ötürü Başkan Özlü’yü tebrik etti.

ÖZLÜ, YILDIRIM’A PROJELERİNİ ANLATTI

Binali Yıldırım’ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Özlü ise “Son Başbakanımız, partimizin Genel Başkanvekili, aynı zamanda 65. Hükümette birlikte görev almaktan büyük onur duyduğum değerli büyüğümün bugünkü ziyaretleri bizleri ziyadesi ile memnun etti. Kendilerine ve eşleri hanımefendiye çok teşekkür ediyorum” dedi. Başkan Özlü görev süresi boyunca tamamlanan, devam eden ve planlanan projelerden oluşan sunumu yapmasının ardından toplantı basına kapalı olarak devam etti.

 


Editör: E. TAYHAN