CEMŞİT VE DAĞISTANLI'DAN OXİJEN MEDYA'YA ZİYARET

Oxijen Medya'yı ziyaret eden CHP İl Başkanı Semih Cemşit Düzce'nin gündemine dair özel açıklamalarda bulundu. Düzce'de insanların açlık sınırında yaşadığını söyleyen Cemşit, hava kirliliğine artık bir çözüm bulunması gerektiğini belirtti, Düzcespor'a başarılar diledi. Cemşit "bundan sonra Düzce'nin her sorununun çözümü için yetkilileri zorlayacağız" dedi.

CEMŞİT VE DAĞISTANLI'DAN OXİJEN MEDYA'YA ZİYARET
11.11.2021 - 14:30
Kaynak: Haber Merkezi
384

CHP İl Başkanı Semih Cemşit ve Merkez İlçe Başkanı Özcan Dağıstanlı, Oxijen Medya'yı ziyaret ettiler. Oxijen Medya sahibi İslam Keleş ile görüşen Cemşit ve Dağıstanlı, ekonomi başta olmak üzere Düzce'nin gündemindeki konular üzerine sohbet ettiler.  

Düzce'de CHP'nin  tanınırlılığını ve  bilinirliğini arttırdıklarını söyleyen İl Başkanı Semih Cemşit,  önümüzdeki günlerde yapacakları CHP İl Binasının açılışına, Genel Başkan Kılıçdaroğlu'nu da davet etmek istediklerini belirtti.

CHP'nin bu zamana kadar sahada çok olmadığı yönünde öz eleştiri yapan Cemşit, bundan sonra halka karışacaklarını söyleyerek, " elimzi uzatacağız, herkese temas edeceğiz, CHP'yi artık sahada göreceksiniz. Her konuya değineceğiz. Düzce'nin her sorunuyla ilgili müdahalelerde bulunacağız gerekli açıklamalarımızı yapacağız ve çözümlerini araştıracağız, çözümler için yetkilileri zorlayacağız." dedi.

Vatandaşın en büyük şikayetinin alım gücü olduğunun altını çizen Cemşit, vatandaşın 6-7 ay önce yaptığı alışverişi yapamadığını belirterek şöyle konuştu:

" Alım gücü sıfır, insanlar evlerine eli boş dönüyor bir şey getiremiyorlar. Asgari ücret konusu zaten berbat durumda, alım gücü yok insanların, asgari ücret gerçekten hiçbir şeye yetmiyor. Düzcede  Kalıcı konutlarda bile ev kiraları bin lira civarlarına çıkmış, iki çocuklu bir aile bu durumda nasıl geçinebilsin, bin lira kira verecek, çocuklar okula servisle gidecek gelecek. Düzce'de insanlar gerçekten açlık sınırında yaşıyorlar, Düzce'nin en büyük sıkıntılarından birisi fındık para etmiyor, geçen seneki fındık fıyatıyla bu seneki fındık fiyat neredeyse aynı, yani üretici emeğinin karşılığını alamıyor buna bir çare bulunmalı."

Düzce'nin n önemli sorunlarından olan hava kirliliği konusuna da değinen CHP İl Başkanı Semiş Cemşit, yetkililerin bir çözüm bulmak zorunda olduğunu vurguladı.

Cemşit, "Özellikle koah hastalığı Düzce'de çok fazla ve bu yüzden yaşlı ölümleri diğer illere göre daha fazla.  Bu çok önemli ve kesinlikle bir çözüm bulunmalı. Kış geldi, Düzce'ye yukarıdan bakıldığında ileri düzeydeki koah hastaları için gerçekten yaşanılabilicek bir yer değil."dedi.

Düzcespor’a başarılar dileyen Cemşit,  yakından takip ettiği  maçlara gitmeye çalıştığını söylerken,  "Özellikle Kuşadası maçı çok keyifliydi, yani süper lig düzeyi kalitesinde bir maç oynuyor Düzcespor. İmkanlarımız el verdiği sürece her maçına gitmeye çalışacağız, başkana da çok teşekkür ediyorum, gerçekten çok iyi bir takım kurmuşlar tekrardan başarılar diliyorum." ifadelerini kullandı.


Editör: E. TAYHAN