HENDEK BELEDİYE BAŞKANI TURGUT BABAOĞLU OXİJEN KULİS'TE…

BELEDİYE BAŞKANI BABAOĞLU, "BELEDİYE BAŞKANININ HALKIN İÇİNDE OLMASININ ESAS OLDUĞUNU" VURGULADI.

HENDEK BELEDİYE BAŞKANI TURGUT BABAOĞLU OXİJEN KULİS'TE…
19.11.2021 - 13:44
Kaynak: Haber Merkezi
1028

Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, vatandaşın bir belediye başkanından beklentisinin halkın içine girmesi olduğunu söyleyerek, Düzce'de belediye başkanlarının vatandaşla iç içe olarak daha iyi hizmetler yapacağına inandığını vurguladı.

Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, Oxijen Tv'de yayınlanan Oxijen Kulis programına konuk oldu. Hendek'te yapılan çalışmalardan söz eden Babaoğlu, ilçeye verilen bazı hizmetlerde Sakarya Büyükşehir Belediyesi ile koordinasyonlu hareket edildiğini belirtti.

Babaoğlu, " İlçede alt yapı, üst yapı, caddelerde, ana arterlerde yapılan çalışmalar, kanalizasyon, su faturalandırma, ilçelerden İl’e giden araçların koordinasyonu gibi hizmetler, cenaze hizmetleri, itfaiye hizmetleri büyükşehir belediyesinde, tüm mahallelerin yol bakım onarım çalışmalarını biz yapıyoruz.  Büyükşehirle vatandaşın arasındaki koordinasyonu sağlıyoruz, muhtarların hangi isteklerinin öncelikli olduğunu iletiyoruz." dedi.

Nüfusu 90 bin civarında olan ilçede bulunan ve Gölyaka ile sınır olan Dikmen yaylası ile Düzce'nin  Kardüz yaylası karşılaştırılırken, Dikmen yaylasında doğalgaz olması büyükşehrin avantajı olarak gösterildi. Babaoğlu, yaylalara yapılan yatırımların bölgeye ekonomik ve tanınırlık olarak katkı sağladığını vurguladı. Büyükşehir belediyesi ile birlikte Dikmen yaylasında kayak merkezi oluşturma yönünde girişimleri olduğunu dile getirdi.

Düzce’nin geçmiş dönem belediye başkanları ile iyi ilişkiler içinde olduğunu zaman zaman görüştüğünü söyleyen Babaoğlu, Belediye Başkanı Faruk Özlü ile de bir çok ortamda görüşme fırsatı bulduğunu belirtti, hem geçmiş dönemlerde hem de bugün belediyelerin yaptığı çalışmalarla Düzce'nin şehir hüviyetine kavuşmuş bir il olduğunu vurguladı.

Babaoğlu, " Şehirde yapılan çalışmalarla bir ivme katediyorlar. Vatandaşla iç içe olarak, muhalefetin, kanaat önderlerinin fikrini alacak şekilde bir mekanizma kurularak daha iyi hizmetler yapacaklarına inanıyorum." şeklinde konuştu.

 

 

 


Editör: E. TAYHAN