ÖZLÜ, MÜSİAD'LA BİRARAYA GELDİ

Düzce Belediye Başkanı Faruk Özlü, Düzce MÜSİAD Başkanı Vefa Pehlivan ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya geldi. Başkan Özlü Düzce'de tamamlanan, yapımı devam eden ve yapılacak olan projeleri misafirlerine anlattı.

ÖZLÜ, MÜSİAD'LA BİRARAYA GELDİ
24.11.2021 - 09:16
Kaynak: Haber Merkezi
384

Düzce MÜSİAD üyeleri Dost Meclisi toplantısını Düzce Belediyesi Mutfak Sanatları Merkezi’nde Düzce Belediye Başkanı Faruk Özlü, MÜSİAD Başkanı Vefa Pehlivan ve yönetim kurulu üyelerinin katılımıyla gerçekleştirdi. Düzce ekonomisi ve istihdamında önemli yeri olan iş insanlarını Mutfak Sanatları Merkezi'nde ağırlayan Başkan Özlü, 2019 yılından bu yana belediye eliyle yapılan çalışma ve projeleri detaylı bir şekilde paylaştı.

MÜSİAD yönetim kurulu üyelerini Mutfak Sanatları Merkezinde ağırlamaktan onur duyduğunu kaydeden Başkan Özlü, “Düzce'mizin kıymetli iş insanları ile bir süre önce hizmete açtığımız Mutfak Sanatları Merkezinde bir araya geldik. Düzce için hazırlamış olduğumuz projelerimizi kıymetli misafirlerimizle paylaştık. Hep beraber Düzce’miz için proje üretmeye ve çalışmaya devam edeceğiz. Bu vesile ile Düzce’miz için değer üreten kıymetli iş insanlarımıza teşekkür ediyorum” ifadelerinde bulundu.

Düzce MÜSİAD Başkanı Vefa Pehlivan ise Dost Meclisi toplantılarını Mutfak Sanatları Merkezinde gerçekleştirdiklerini ve Düzce’ye yapılan projeleri yakından takip ettiklerini belirterek Başkan Özlü’ye teşekkür etti.


Editör: E. TAYHAN