TEHLİKEYE DE DAVETİYE ÇIKARTIYORLAR!

Bahçeşehir bölgesinde onlarca mazgal, kimliği belirsiz kişiler tarafından çalınırken Düzce Belediyesi Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü ekipleri çalınan mazgalların yerine kompozit mazgallar koydu.

TEHLİKEYE DE DAVETİYE ÇIKARTIYORLAR!
17.12.2021 - 15:33
Kaynak: Haber Merkezi
582

Mazgal hırsızları, Bahçeşehir bölgesindeki birçok mahalleye dadanarak iki gün içinde onlarca mazgalı çaldı. Rutin olarak mazgal kontrollerini yapan su ve kanalizasyon müdürlüğü ekipleri, çalınan mazgalları fark etti. Öte yandan bölge muhtarlarından gelen mazgal hırsızlığı ihbarlarını da kontrol eden ekipler, onlarca demir döküm mazgalın çalındığını belirledi.

Vatandaş ve araçları tehlikeye sokan mazgal hırsızlığının ardından ekipler harekete geçerek çalınan mazgalların yerine kompozit mazgal yerleştirdi.

BELEDİYEMİZ ANINDA MÜDAHALE EDİYOR

Vatandaşların can güvenliğini tehlikeye atan hırsızların onlarca mazgalı çaldığını tespit ettiklerini belirten Bahçelievler Muhtarı Bayram Yıldız, “İki gündür geceleri ana yollarda mazgalları çalıyorlar. Biz sabah fark ediyoruz. Çocuk düşebilir, araçlar kaza yapabilir. Diğer muhtar arkadaşlarla da görüşüyoruz. Onların mahallelerinde de hırsızlık olduğunu söylüyorlar. Belediyemiz kazaya sebebiyet vermeden anında müdahale ediyor ama bu işin devamı gelecek gibi görünüyor. Bizim görmediğimiz noktalar olabilir. Böyle bir durumla karşılaşırlarsa bize veya belediyemize ulaşabilirler. Belediyemiz anında müdahale ediyor” şeklinde konuştu.


Editör: E. TAYHAN