YILMAZ’IN PROJESİ TÜRKİYE 3.SÜ OLDU

Düzce Sağlık İl Müdürü Dr. Yasin Yılmaz tarafından hazırlanan proje Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından ödüle layık görüldü.

YILMAZ’IN PROJESİ TÜRKİYE 3.SÜ OLDU
18.12.2021 - 16:12
Güncelleme 18.12.2021 - 16:42
Kaynak: Haber Merkezi
1311

Düzce İl Sağlık Müdürlüğü, İl Müdürü Dr. Yasin Yılmaz tarafından hazırlanan “Sağlık Tesislerinde Temizlik Faaliyetlerinin İzlenebilirliği” projesi ile Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından ödüle layık görüldü.

Düzce sağlık alanında ödüller almaya ve gelişerek yenilenmeye devam ediyor. Düzce’deki sağlık alanındaki dev değişimlerin sebebi ise Düzce İl Sağlık Müdürü Dr. Yasin Yılmaz olarak gösteriliyor. Göreve başladığı günden bu yana çeşitli alanlarda çalışmalar yapan ve başarılarına her gün bir yenisini ekleyen Yılmaz, bu kez “Sağlık Tesislerinde Temizlik Faaliyetlerinin İzlenebilirliği” projesi ile Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından ödüle layık görüldü. 

Sanayi Teknoloji Bakanlığı tarafından düzenlenen 2021 yılı Verimlilik Proje Ödülleri kapsamında; Düzce İl Sağlık Müdürü Dr. Yasin Yılmaz tarafından hazırlanan  “Sağlık Tesislerinde Temizlik Faaliyetlerinin İzlenebilirliği” projesi, Kamu kategorisinde 3.lük ödülü almaya hak kazandı.  Bilişim vadisinde düzenlenen programa Düzce İl Sağlık Müdürü Dr.Yasin Yılmaz,  Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkan Yardımcısı Dr.Elif Yılmaz, İl Sağlık Müdürlüğü yetkileri ve Düzce  Atatürk Devlet Hastanesi yetkilileri katıldı. Düzce İl Sağlık Müdürü Yasin Yılmaz tarafından yapılan açıklama da, “Desteklerinden dolayı Sağlık Bakanımız Sayın Fahrettin Koca'ya, katkılarından dolayı da Sanayi Teknoloji Bakanımız Sayın Mustafa Varank’a şükranlarımızı sunarız.” İfadelerini kullandı.

 


Editör: E. TAYHAN