OKULLARIN SON DURUMU DEĞERLENDİRİLDİ

Kent merkezindeki okulların şehir dışına taşınması konusunda hassasiyetle duran Düzce Belediye Başkanı Faruk Özlü, okulların sorun ve taleplerini de dinledi. İl Milli Eğitim Müdürü Tamer Kırbaç ve İl Özel İdaresi yetkilileri ile bir araya gelen Başkan Özlü, taleplerin değerlendirilerek gereken çalışmaların yapılacağını kaydetti.

OKULLARIN SON DURUMU DEĞERLENDİRİLDİ
22.12.2021 - 09:08
Kaynak: Haber Merkezi
622

Düzce Belediye Başkanı Faruk Özlü, eğitim alanında okulların fiziki şartlarını değerlendirmek üzere İl Milli Eğitim Müdürü Tamer Kırbaç, İl Özel İdaresi yetkilileri ve belediye birim müdürleri ile bir araya geldi. Prof. Dr. Erol Güngör Kültür Merkezinde gerçekleşen toplantıda ilk olarak Ağa Mahallesine yapılacak olan Rıza Malatyalı İlkokulunun yer konusundaki son masaya yatırıldı.

Ardından yapımı devam eden Kasım Aktaş Ortaokulu ve Azmimilli İlkokulunun son durumlarını değerlendiren Başkan Faruk Özlü, şehir merkezinde eğitim faaliyetlerini sürdüren İsmetpaşa Ortaokulunun yeni yeri ile ilgili son durum ve ihale sürecine yönelik İl Özel İdaresi yetkilileri tarafından bilgilendirildi.

İl Milli Eğitim Müdürü Kırbaç’ın okulların eksiklikleri ve sıkıntılarına yönelik taleplerini  dinleyen Başkan Özlü, belediye olarak üzerlerine düşen ne varsa yapılması yönünde birim müdürlerine talimat verdi.

ŞEHİR İÇİ TRAFİĞİ RAHATLAYACAK

Toplantı sonrası açıklamalarda bulunan Özlü, “Devam eden okul inşaatlarımızın durumunu  takip ediyoruz. Kasım Aktaş Ortaokulu inşaatının kaba inşaatı tamamlandı. Mustafa Kemal Ortaokulunun buraya taşınması adına bir an önce bitirilmesi yönünde çalışmalarımız sürüyor. Şehir merkezindeki okullarımızı taşıdığımız takdirde şehir içi trafiğini de  rahatlamış olacak. Arkadaşlarımız çalışmalarını sürdürüyorlar. Biz de çalışmaların takipçisi olmayı sürdürüyoruz” dedi.


Editör: E. TAYHAN