OTO EKSPERTİZİN DİKKATİ ORTAYA ÇIKARDI

Yeni sanayi sitesinde faaliyet gösteren oto ekpertiz Eyüp Yavuz, kendisine getirilen bir aracın 2003 model olduğunu ve 2 ölümlü bir trafik kazasına karıştığını ortaya çıkardı. Hemen polis ekiplerine haber veren Yavuz, bu tür olayların yaşanmaması için araç alacaklara güvenilir ekspertizi seçmeleri konusunda uyarıda bulundu.

OTO EKSPERTİZİN DİKKATİ ORTAYA ÇIKARDI
23.12.2021 - 13:17
Kaynak: Haber Merkezi
919

3 yıl önce aldığı ve 2009 model zannettiği aracını satışa çıkartan bir vatandaş aracını yeni sanayide oto ekspertize götürdü. Burada yapılan incelemede aslında aracın 2003 model olduğu , 2014 yılında Merzifon'da içinde 2 kişinin öldüğü bir kazaya karıştığı, şase numarası yazan plakanın kaynak yapıldığı tespit edidi. Onay Oto eksprtiz sahibi Eyüp Yavuz bu usülsüzlüğü anlar anlamaz hemen polis ekiplerine haber verdi. Hem araç sahibinin hem de alıcının mağdur olduğu bu durumun tespit edilmesiyle birlikte emniyet ekipleri araca el koydu.

Onay Oto Ekspertiz sahibi Eyip Yavuz, tamamen hurda olmuş bir araca, rehinli veya çalıntı bir araçtan şase numarasının kaynak yapılmış olabileceğini söylerken, araç almak isteyenlere de uyarılarda bulundu. Yavuz, araç almak istediklerinden mutlaka çok iyi araştırarak güvenilir oto ekspertizlere araçlarını göstermeleri gerektiğini söyledi.


Editör: E. TAYHAN