CEMŞİT İDDALI KONUŞTU: "MUTLAKA VEKİL ÇIKARTACAĞIZ"

Oxijen Kulis programına konuk olan CHP İl Başkanı Semih Cemşit, Düzce'nin de Türkiye'de olduğu gibi tek adam rejimiyle yönetildiğini söyleyerek, önümüzdeki seçimde CHP'nin Düzce'den mutlaka bir milletvekili çıkartacağını ifade etti.

CEMŞİT İDDALI KONUŞTU: "MUTLAKA VEKİL ÇIKARTACAĞIZ"
23.12.2021 - 15:01
Güncelleme 23.12.2021 - 15:01
Kaynak: Haber Merkezi
844
1

Oxijen Tv'de yayınlanan Nevzat Cingirt ve Erol Tayhan'ın sunduğu Kulis programının bu haftaki konuğu CHP İl Bşkanı Semih Cemşit oldu.

KONGRE BİZE BİLDİRİLMEDİ

Düzce'nin gündemine dair soruları cevaplayan Cemşit, önümüzdeki hafta sonu yapılacak Düzce İktisat ve Kalkınma kongresinden haberdar olmadığını söyledi, ancak kongrenin program listesinde konuşmacı olarak görülmesini değerlendirdi.

Cemşit, " Kongrede, tarım, turizm, sanayi, ve ticaret başlıkları altında Düzce’nin planlaması yapılırken, Düzce'nin değerlerini bilen insanların olmadığını gördüm. Bugüne kadar yapılan yanlışlar işte bunlar, bizim üniversitemiz var, Düzce’nin değeri, ama gördüğüm kadarıyla  buradan konuşmacı yok. Biz CHP olarak Düzce’nin bütün sorunlarını biliyoruz ama bu kongrenin tebligatı bize yapılmadı, ancak konuşmacı olarak gördük  kendimizi, ilginç, Art niyetli düşünmüyorum,  tebligat yollamayı unutmuşlardır diyorum. Umarım Başkanımız Faruk Özlü bu kongreden bizi haberdar edecektir, biz de hazırlıklarımızı yapıp bu kongreye katılım sağlarız." dedi.

DÜZCE DE TEK ADAMLA YÖNETİLİYOR

Düzce'nin de ülkenin yönetildiği gibi te adam rejimi ile yönetilmeye çalışıldığını iddia eden Cemşit,  " Bakıyorsunuz, okulların taşınmasına, yer değiştirmesine, yeni bina yapılmasına bile  Faruk Özlü karar veriyor, bütün işleri o organize ediyor, nerede  vali, nerede milli eğitim müdürü. Meclis çoğunluğu onlarda kimseyi konuşturmuyorlar, bizim söz hakkımız yok. Biz ortak bir akıl içerisinde Düzce’yi yönetmeliyiz. " şeklinde konuştu.

CHP ARTIK SAHADA

CHP'nin Düzce'de yeterince muhalefet yapmadığı ile ilgili bir soruyu yanıtlayan Cemşit, CHP'nin bundan sonra Düzce'de daha aktif olacağını vurgulayarak,  " Biz tüm örgütlerimizle artık sahadayız, tüm kurumları ziyaret ettik, esnaf çalışmaları yapıyoruz, bundan sonra herkese dokunacağız. İl ve merkez ilçe olarak çok iyi organize olduk. Bugüne kadar CHP sahaya inmemiş, kimsenin elini tutmamış, parti binası bile görünür değildi. Artık kurumsal bir yapıya büründük. Daha önce kahve köşelerinde kalmış bir CHP vardı." dedi.

ÇOK İYİ ŞEYLER YAPIP KAYBETMEK BİZE MAHSUS OLDU

Önümüzdeki genel seçimlerde Düzce’den kesinlikle milletvekili çıkartacaklarını savunan CHP İl Başkanı Semih Cemşit, "CHP’nin Düzce’de en az bir milletvekili olacak. Son seçimde çok küçük farklarla MHP’ye kaptırdık, bizim hatalarımız, kişisel kaygılar yüzünden oldu bu. Akçakoca’da Fikret Albayrak yüz yılda yapılmayan çalışmalar yaptı. Çok iyi şeyler yapıp da kaybetmek bize mahsus oldu heralde, bu durum karşısında  akıl tutulması yaşıyorum Akçakoca’yı nasıl kaybettik.Biz Akçakoca’yı tekrar geri alacağız." ifadelerini kullandı.

HEM İKTİDARIN HEM MUHALEFETİN BASİRETSİZLİĞİ

Yığılca yolunun bitirilmemesini hem iktidarın hem muhalefetin basiretsizliği olarak nitelendiren Cemşit, Yığılca siyasilerinin önemsememesi nedeniyle yolun bitirilmediğini dile getirdi.

DÜZCESPOR'A SAHİP ÇIKILMALI

Mevcut milletvekillerinin Düzce’nin sorunlarıyla ilgilenmediğini belirten Cemşit,Düzcespor ile ilgili olarak  konuşurken ise her maça gittiğini söyleyerek, "Düzcespor Düzce’nin değeri, sahip çıkılmalı, kesinlikle yalnız bırakılmamalı. Düzcespor şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerliyor, Belediye başkanımızın kırgınlıkları mı var bilinmez ama bunları çözerek sahip çıkması lazım. Hem sözleri de vardı."dedi.

Hava kirliliği konusunda, " Düzce’yi böyle kirletmemeliler, yaşılarımızı çocuklarımızı böyle hava solutmamalılar, biz bunların takipçisi olacağız." diyen Cemşit  sözlerini, “ Biz CHP olarak Düzce'nin tüm sorunlarına el atacağız, yarın seçim varmış gibi çalışacağız” şeklinde  tamamladı.


Editör: E. TAYHAN