İYİ PARTİDEN CHP’YE ZİYARET

İYİ Parti Düzce İl Teşkilatı, CHP Düzce örgütüne hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. İYİ Parti İl Başkanı Yunus Özay Er, hafta sonu Düzce Barosu Hizmet Binasında düzenleyecekleri ‘’İyileştirilmiş ve Güçlendirilmiş Parlamenter Sistem Konferansına CHP’lileri davet etti.

İYİ PARTİDEN CHP’YE ZİYARET
24.12.2021 - 11:33
Kaynak: Haber Merkezi
1497

Gerçekleşen olağanüstü Kongrelerin ardından, çalışmalarına Kuyumcuzade Bulvarındaki 3 katlı yeni il binasında devam eden Cumhuriyet Halk Partisi, İyi Parti Düzce İl Başkanı Yunus Özay Er ve heyetini ağırladı.

Yeni parti binası için hayırlı olsun dileklerini ileten İyi Parti İl Başkanı Yunus Özay Er, hafta sonu Düzce Barosu Hizmet Binasında İyi Parti olarak düzenleyecekleri ‘’İyileştirilmiş ve Güçlendirilmiş Parlamenter Sistem Konferans’’ına CHP’lileri davet etti.

Her iki partinin, üyelerinin tanışma fırsatı bulduğu buluşmada, kentin yerel sorunlarına getirilebilecek çözümler masaya yatırıldı.

CHP İl Başkanı Semih Cemşit sohbet havasında geçen buluşmada, siyasi farklılıkları, zenginlik olarak nitelendirirken ’Düzce için doğru ve güzel olan ne varsa, biz oradayız. Aynı sevdanın aynı kaygının insanlarıyız ve hepimiz bu şehri düşünüyoruz’’cümlelerini kullanırken,ziyaret hatıra fotoğrafı çekilmesinin ardından sona erdi.


Editör: E. TAYHAN