KESKİN KÖYLERDE SORUNLARI YERİNDE TESPİT EDİYOR

AK Parti Düzce İl Başkanı Mustafa Keskin Düzce Merkez ve İlçe köylerini ziyaret ederek, İlçe Teşkilatları, köy muhtarı ve köylülerden gelen sorun ve sıkıntıları yerinde dinledi. Keskin, “Köy ziyaretlerinde vatandaşlarımızın taleplerini yakından görme fırsatı buluyoruz” dedi.

KESKİN KÖYLERDE SORUNLARI YERİNDE TESPİT EDİYOR
29.12.2021 - 13:11
Kaynak: Haber Merkezi
471

AK Parti Düzce İl Başkanı Mustafa Keskin,  köy ziyaretlerine devam ediyor.  Düzce merkez başta olmak üzere, ilçe, belde ve köyler aralıksız olarak ziyaretlerini sürdüren ve vatandaşların sorun ve sıkıntılarını yerinde dinleyen AK Parti Düzce İl Teşkilatı geceli ve gündüzlü olarak ziyaretler gerçekleştiriyor.

AK Parti İl Başkanı Mustafa Keskin ve beraberindeki parti il teşkilatı Düzce Merkez İlçe köyleri Doğanlı ve Muncurlu ile Çilimli ilçesi Pırpır ve Tepeköylerinde ziyaretlerde bulundu.

Ziyaretlerde köy sakinleri, Başkan Keskin ve partililere, yoğun ilgi göstererek sorun ve sıkıntıları paylaştı. 2024 yılına kadar alt yapı sorunlarını bitirmek istediklerini belirten Keskin, “Bu gün Merkez İlçe Köylerinden Doğanlı ve Muncurlu köylerini dolaştık. Arkasından Çilimli Pırpır Köyüne gittik. Yaptığımız ziyaretin en sonundan Çilimli Tepeköye geldik. Köy ziyaretlerimiz büyük bir ilgi görüyor. Gittiğimiz her yerde sorunları görebiliyoruz. Geçtiğimiz yollardan yolların bozuk olup olmadığını görüyoruz. Teşkilatımızın ve vatandaşlarımızın istediği talepleri daha yakından görme fırsatı buluyoruz. Bir taraftan da yaptığımız projelerinde takibini yapmış oluyoruz. Mesela Pırpır Köyünde büyük bir yatırım var. Su alt yapı projeleri 1 buçuk milyon civarında yatırımı var burada. Özellikle yol ve su projelerini 2024’e kadar bitirmek istiyoruz. Dolayısıyla bu köy ziyaretlerinde yakinen bunları görmüş oluyoruz. Vatandaşlarımızın memnuniyetini ölçmüş oluyoruz. İnşallah Allah Devletimize zeval vermesin. 2022, 2023 ve 2024 yılarında biz Düzce’nin Köylerinde yolu olmayan, suyu olmayan köy bırakmayacağız. Köylerinde daha yaşanır hale gelmesi için biz çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.


Editör: E. TAYHAN