CHP DÜZCE’DE VATANDAŞ İLE BULUŞTU

Düzce CHP İl Başkanlığı tarafından yürütülen proje ile 41kişilik heyet Düzce’ye geldi. Aralarında CHP Parti Meclis Üyeleri ve Milletvekillerinin de bulunduğu heyet Düzce’de vatandaşlarla buluştu.

CHP DÜZCE’DE VATANDAŞ İLE BULUŞTU
12.01.2022 - 09:28
Kaynak: Haber Merkezi
1026

CHP Düzce’de 41 milletvekili ile sokağa inerek vatandaşın nabzını yokladı. CHP heyeti ziyaretleri sırasında,  çiftçi ile çifti, esnaf ile esnaf olmak amacıyla  her kesimden vatandaşın dertlerini dinledi.

CHP İl Başkanı Semih Cemşit tarafından yürütülen bir çalışma neticesinde Düzce’ye gelen heyet parti binası önünde açıklama gerçekleştirdi. Yapılan açıklama da CHP’lilerin Düzce’ye geliş nedenleri ve program bilgisi partililere aktarıldı. CHP Genel Başkan Yardımcıları Gamze Akkuş İlgezdi ve Veli Ağbaba parti binası önünde yapılan basın açıklaması sırasında Düzce’yi ve Türkiye gündemini değerlendirdi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gamze Akkuş İlgezdi açıklamasında, ‘’Hiçbir çocuk yatağa aç girmeyinceye kadar durmadan usanmadan sıkılmadan çalışmaya devam edeceğiz. Düşük gelir ve yoksulluk bu kentin kaderi olmamalı, yeter ki bu kentin gücüne güvenilsin. Düzce değişir, Türkiye değişir yeter ki inanç ve mücadele olsun. Bu ülke bereketli toprakları ve donanımlı insanı olan bir ülke aslında. Kaynakları doğru ve verimli kullanırsak, ülkeyi liyakatla adaletle yönetirsek bunu başarabiliriz.’’ ifadelerini kullandı.

Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba ise, ‘’Türkiye’de birçok özelliği içinde barındıran Düzce’de; program vesilesi ile bizleri burada buluşturan il başkanımız Semih Cemşit’e teşekkür ederiz. Türkiye tarihinde yaşamadığı bir dönemi hem siyasi hem ekonomik hem de sosyal olarak yaşıyor. Türkiye adeta bir çiftliğe dönüştürülmüş durumda. Maalesef Valilerin il başkanı gibi bile davranamadığı tamamen siyasilerin emrine girdiği bir ortamda yaşıyoruz. Biz bugün sokaktayız, ne için sokaktayız? Aramızda tarımdan sorumlu arkadaşlarımız var bu arkadaşlarımız ile gidip çiftçilerimizi dinleyeceğiz. Onların dertlerine ortak olacağız. Esnaftan sorumlu arkadaşlarımız var onlarla da esnaf kardeşlerimizi dinleyeceğiz. Bir sigorta primi bin 750 TL olmuş. Onlardan da ödenemeyen BAĞ-KUR primlerini dinleyeceğiz. Her gün değiştirilen etiketi dinleyeceğiz. Dolar düştüğü halde düşmeyen fiyatları değerlendireceğiz. Sokakta olacağız işsiz kardeşlerimizi dinleyeceğiz.’’ ifadelerini kullandı.

Açıklamanın ardından milletvekilleri ilçelere ve şehir merkezine gruplar halinde dağilarak ziyaretler gerçekleştirdiler.


Editör: E. TAYHAN