AK PARTİ İL BAŞKANI KESKİN KULİS'TE KONUŞTU

Keskin, Düzce'de 5 yıl önce başlayan yatırımların yarım kalmasını devletin aldığı tasarruf tedbirlerine bağladı.

AK PARTİ İL BAŞKANI KESKİN KULİS'TE KONUŞTU
20.01.2022 - 18:38
Kaynak: Haber Merkezi
636

AK Parti İl Başkanı Mustafa Keskin, Düzce'de 5 yıl önce başlayan yatırımların yarım kalmasını devletin aldığı tasarruf tedbirlerine bağladı. Düzce için hayallerini paylaşan Keskin, Yığılca yolu,Kuzey çevre yolu ve Akçakoca sahil yolunu bitirmek istediğini, hayallerinden birinin ise Akçakoca'ya ticari liman projesi olduğunu ifade etti.

AK Parti İl Başkanı Mustafa Keskin Oxijen Tv'de yayınlanan Erol Tayhan’la Nevzat Cingirt’in hazırlayıp sundukları KULUS programına konuk oldu. Keskin, Düzce'nin gündemini değerlendirdi özellikle yarım kalan yatırımlar hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.  

NE ALDATAN NE DE ALDANAN OLMAK İSTEMİYORUZ

AK Parti'nin saha çalışmalarında insanlara dokunmaya çalıştığını söyleyen Keskin, " Saha çalışmaları başka partilerde yapıyor ama Ak Parti gibi olmuyor. 2023 seçimlerinden önce 1 sene kaldı, bu zamanı çok iyi değerlendirmeliyiz. Bu güne kadar yapmadığınız çalışmaları, sahada insanlara seçimde yapacağım demek çok abestir. Biz sahada yaptıklarımızı da yapamadıklarımızı  da insanlara anlatıyoruz. İnsanlar ne kadar zor durumda olursa olsun liderine güveniyorsa, Türkiye’nin içinde bulunduğu durum atlatılır.Biz her şey güllük gülistanlık diye insanların karşısına çıkmıyoruz ki, böyle yapıp da ne aldatan ne aldanan olmak istemiyoruz." dedi.

DÜZCESPOR LİDER BUNUN KEYFİNİ ÇIKARALIM

Düzcespor ile ilgili bir soruyu yanıtlayan Keskin, " Şu anda en keyifli günlerimizden geçiyoruz, Düzcesporumuz lider, Yönetime, oyunculara, taraftara teşekkür etmek lazım, halen liderken Düzcespor’un çok eksiği var, yardıma ihtiyacı varı konuşmayalım, biz lideriz çünkü bunun keyfini yaşayalım."ifadelerini kullandı.  

SANAYİ YATIRIMLARI İÇİN  GENİŞLEMEYE İHTİYAÇ VAR

1.OSB’nin genişlemesi ve tarım arazilerinin sanayiye açılması konusunda kararın bir önceki vali döneminde alındığını hatırlatan Keskin, " Şimdi önümüzdeki süreçte  bir değerlendirme yapılacak, tarım arazileri gidiyor diye eleştiriler var. Ancak yatırımların devam etmesi için bu alanların genişlemeye ihtiyacı var.Biz tarımla birbirini reddeden bir sanayi istemiyoruz. Tarımı destekleyici fabrikalarla genişlemeyi sağlayabiliriz." dedi.

FABRİKALAR EN KOLAY DENETLENEN YERLER

Hava kirliliğini önleme konusunda fabrikalarda baca denetimi yapmanın çok kolay olduğunu vurgulayan Keskin, geçtiğimiz günlerde Oxijen Tv'de gündeme getirdiğimiz OSB’de hurda yakan fabrikanın bacasından çıkan dumanın zehirli gaz değil su buharı olduğunu belirtti. Keskin fabrikaların en kolay denetlenen yerler olduğunu, trafik ve kömür kullanımını denetlemede zorlanıldığını kaydetti.

EFTENİ OTEL BAŞLANGIÇ

Efteni otel ve Efteni gölünde müteahhit çalışmalarının devam ettiğini söyleyen Keskin, Efteni otelin sadece bir başlangıç olduğunu vurgularken,  bölgeye çok daha fazla yatırımlar geleceğini müjdeledi.  Gölün turizm açısından çok önemli olduğuna değinirken, otel yapıldıktan sonra çevresinde de bir çok tesis yapılacağını ifade etti. Efteni tamamlandıktan sonra Samandere Abant yolu ve ardından Kardüz ile ilgili çalışmalara sıra geleceğini söyledi.

YATIRIMLAR TASARRUF TEDBİRLERİNE TAKILDI

Düzce’de 2016-17 yıllarında başlayan bazı yatırımların hala tamamlanamamış olmasını tasarruf tedbirleri kapsamında devletin yatırımlarda frene basmasına bağlayan Keskin, bu yüzden sürenin uzadığını vurguladı. Keskin ayrıca, yıllardır tamamlanamayan Yığılca yolu için bir çok görüşme yaptığını,  2023’e kadar tamamlanmasını istediğini söylerken,  bu yolun çok masraflı olduğunun altını çizdi. Kuzey çevre yolunun tamamlanmasının da aynı nedenle uzadığını  sözlerine ekledi.

Genel merkezin kendisine Düzce’de ne yapmak istediğini sorduğunu belirten AK Parti İl Başkanı Mustafa Keskin, Düzce için hayallerini şöyle anlattı:


Editör: E. TAYHAN