DÜZCE SPOR LİSESİ “HENTBOLDA NAMAĞLUP...!”

HENTBOL TAKIMI SAKARYA’DA TARİH YAZDI

DÜZCE SPOR LİSESİ “HENTBOLDA NAMAĞLUP...!”
21.01.2022 - 15:33
Kaynak: Haber Merkezi
1398

Düzce Spor Lisesi Erkekler Hentbolda tarih yazıyor. Düzce Lisesi Erkek Hentbol Takımı Okul Sporları Gençler Grup birinciliği müsabakalarında büyük bir başarı elde etti.

16-20 Ocak tarihleri arasında Sakarya’da yapılan Okul Sporları Gençler Grup Birinciliği müsabakalarını namağlup tamamlayan Düzce Spor Lisesi Erkekler Hentbol takımı şubat ayında yapılacak Türkiye Yarı finallerine katılma başarısı elde ederek adeta tarih yazacağı mesajını verdi.

Hentbol Federasyonu Düzce İl Temsilcisi aynı zamanda Düzce Spor Lisesi Hentbol Antrenörü Yüksel Terzi, elde edilen başarıda emekleri olan sporcularını tebrik ederek :“İstikbal vaad eden bir takım kurduk. Ailelerinin de destek vermesi sporcularımızı daha da iyi motive ediyor. Tabii ki hiçbir başarı tesadüf değildir. Sakarya’daki gurup birinciliği müsabakalarında namağlup tamamlayarak yarı finallere katılmaya hak kazanmışlardır. Yarı finallerde iyi bir derece ile okulumuzu ve Düzcemizi en iyi şekilde temsil ederek başarı elde edeceklerini bekliyorum. Tekrar çocuklarımızı gönülden tebrik ediyorum.” dedi.  


Editör: E. TAYHAN