TEVER VE EKİBİ VATANDAŞLA BİR ARADA

AK Parti Sakarya il Başkanı Yunus Tever beraberindeki yönetim kurulu üyeleri ile birlikte hafta sonu Taraklı'da temaslarda bulundu. Tever ve beraberindekiler, ilçe halkı ve teşkilat mensuplarıyla bir araya geldi.

TEVER VE EKİBİ VATANDAŞLA BİR ARADA
9.02.2022 - 09:20
Kaynak: Haber Merkezi
474

AK Parti  Sakarya İl Başkanı Yunus Tever beraberinde İl Başkan yardımcısı Teşkilat Başkanı Mehmet Erkut Aşoğlu, İl Başkan Yardımcısı Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkanı Ömer Arslan,  İl Yönetim Kurulu Üyeleri Cevat Özbay ve Serdar Özdemir ve Pamukova İlçe Başkanı Aziz Burak Çelik ile birlikte AK Parti Taraklı İlçe danışma meclisi toplantısına katıldı.

Tever ve beraberindeki heyet toplantı sonrasında AK Parti Taraklı İlçe Başkanı Mehmet Pilavcı ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte ilçe merkezinde ve Taraklı halk pazarında esnaf ziyaretlerinde bulundu.


İl Başkanı Tever “Bugün bizleri Taraklı’da bağrına basan, muhabbetlerini esirgemeyen ve bu soğuk havada yüreğimizi ısıtıp kalplerimizi yumuşatan hemşehrilerimize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Gönlüne girmediğimiz tek bir vatandaşımız dahi kalmayana kadar durmak yok, çalışmaya devam” dedi. İl Başkanı Yunus Tever beraberindekilerle birlikte daha sonra önceki Dönem AK Parti İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Naci Düzgün’e de ziyarette bulunarak, geçmiş olsun dileklerini ilettiler.

 


Editör: E. TAYHAN