CABOĞLU'NDAN FEVAİ ARSLAN YORUMU

MHP İl Başkanı İlhami Caboğlu, Oxijen Medya'da yayınlanan yazı dizisinde yer alan eski milletvekili Fevai Arslan hakkındaki iddialarla ilgili net ve çarpıcı yorumlarda bulundu. Arslan için, " Sessiz kalmasın çıkıp kamuoyunu bilgilendirsin" diyen Caboğlu, Arslan'ın BELTAŞ'taki görevine devam etmesi konusunda ise, " Ben olsam, hakkımda böyle iddialar varken ben o görevde kalmam" dedi.

CABOĞLU'NDAN FEVAİ ARSLAN YORUMU
9.02.2022 - 11:26
Kaynak: Haber Merkezi
423

MHP İl Başkanı İlhami Caboğlu dün akşam yayınlanan Oxijen Tv Ana Haber bülteninde Özlem Ağbuğa'nın canlı yayın konuğu oldu.

Gündeme dair açıklamalarda bulunan Caboğlu, eski milletvekili Fevai Arslan’ın aktif siyaset döneminden yola çıkarak  bugüne uzanan olayların ardındaki sis perdesinin aralanması için 4 haftadır Oxijen medya yayın organlarında yer alan yazı dizisiyle ilgili değerlendirmede bulundu. Caboğlu, iktidarın ittifakı olan MHP’nin bu konuda neden sessiz kaldığı sorusunu cevapladı.

BEN OLSAM KAMUOYUNU BİLGİLENDİRİRİM

Caboğlu, "Burada bir iddia vardır. Bu iddianın sahibinin belgeler ile konuşması doğrudur. 1 haftadır Düzce'de Fevai Arslan konuşuluyor. Aynı şekilde şahsım adına beni zan altında bırakan böyle bir konu olmuş olsaydı ben kamuoyunu bilgilendirirdim. Çünkü millet ittifakının sahada ciddi emekleri  var, yanlış anlaşılmadan sebep konunun yanlış yere gitmesine engel olmak için kamuoyunun bilgilendirilmesi lazım. " dedi.

ÇIKSIN BAŞKA MECRADA AÇIKLASIN

İddiaların muhatabı Fevai Arslan'ın sessiz kalmasını doğru bulmadığını vurgulayan Caboğlu, kimlerin bu işin içinde olduğu ve rüşvet iddialarının savcılığa başvurulması halinde ortaya çıkacağını belirtti.

Caboğlu, " İlla Oxijen medyadan değil başka bir mecrada çıkıp belge ile açıklasın. Madem bu yola çıkılmışsa neden sessiz kalıyorsunuz. Belgeler ile Cumhuriyet savcılığına başvurulduğunda kimlerin de ilişkisi olduğu da ortaya çıkar, rüşvet iddiası varsa,  veren de suçludur alan da suçludur. Varsa böyle bir şey,  biz Fevai Arslan’a buradan iş öğretecek değiliz. Kamuoyunu bilgilendirmesinde fayda var. Sessiz kalmasın, bilgi kirliliği diyorsa çıksın neyse doğrusu anlatsın." şeklinde konuştu.

BEN O GÖREVDE KALMAZDIM

Hakkında onlarca iddia ileri sürülen Fevai  Arslan’ın, Düzce Belediyesi’ne bağlı ve milyonlarca TL bütçeli BELTAŞ Yönetim Kurulu Başkanı olarak görevine devam etmesi konusunda da konuşan Caboğlu, " Ben olsam o görevde kalmam" dedi.

Caboğlu, " Böyle bir iddia varsa ben o görevde olmam, olmamam lazım, sessiz kalıyorsam o görevde kalamam, belediye başkanımız, değerli bakanımız, bazı görevlendirmeler yaptığında, ben bunu kendisine de defalarca söyledim, sitemimi ilettim, seçimleri kaybetmiş isimleri tekrar alıp farklı farklı görevlere getirmek çok şık olmadı. Bu konulara dikkat edilmesinde fayda var. Çünkü önümüzde bir seçim var." dedi.

MECLİSTE DÜZCE'NİN SESİ OLMAYA ÇALIŞIYORUZ

MHP'nin Düzce'de yaptığı çalışmalarla ilgili de konuşan Caboğlu, "Halkımıza hizmet getirmek için çalışıyoruz, Ümit vekilimizle mecliste de Düzce’nin sesi olmaya çalışıyoruz." dedi.


Editör: E. TAYHAN