Camiye geldiler hamsileri yediler

Ülke genelinde organize edilen ‘’Haydi Camiye Çocuklar’’ etkinliği nedeniyle Akyazı Yunus Emre Camiine gelen çocuklar kursun bitiş etkinliğinde hamsi ziyafeti ile ödüllendirildi.

Camiye geldiler hamsileri yediler
16.02.2022 - 09:19
Kaynak: Haber Merkezi
483

Diyanet İşler Başkanlığında organize edilen ülke genelinde 165 bin, Sakarya’da bin 850 ve Akyazı’da 400 çocuğun katıldığı ve 135 çocuğun namaz puanını geçtiği ‘Haydi Çocuklar Cami’ye etkinliği sona erdi.

 

Belgeler verildi

Yunus Emre Camiinde yapılan etkinlikte başarı gösteren çocuklara belgeleri İlçe Müftüsü Kamil Özcan Demir, İlçe Vaizi Şaban Peker, Gençlik Koordinatörü Başkanı Abdurrahman Baysal ve Gençlik Spor ve İzcilik Başkanı Numan Avcı verdiler.

 

Izgara hamsi

Etkinlik sonrası çocuklara ve misafirlere cami bahçesinde hazırlanan ızgara hamsi ve Osmanlı şurubu ikramında bulunuldu. Yunus Emre Cami İmam Hatibi Ramazan Bardi, “Sakarya Akyazı Yunus Emre camiinde haydi çocuklar camiye programına gelip bizleri mutlu eden Akyazı müftümüz Kamil Özcan Demir, Vaizimiz Şaban Peker, Gençlik Koordinatörlüğü Başkanı Abdurrahman Baysal, Gençlik Spor ve İzcilik Başkanı Numan Avcı hocalarıma ve cemaatime teşekkür ederim” dedi. 


Editör: E. TAYHAN