Modern sanayi sitesinde birinci etap başlıyor

Eski Sanayi Sitesinin Kentsel Dönüşüm kapsamında yapılacak Modern Sanayi Sitesine taşınması için çalışmalar sürüyor. Sanayi esnafı ile Uzlaşma ofisi üzerinden görüşmeler devam ederken, 420 dönüm üzerine kurulacak olan Modern Sanayi Sitesinin birinci etap çalışmalarına da başlanması kararlaştırıldı.

Modern sanayi sitesinde birinci etap başlıyor
25.02.2022 - 09:37
Kaynak: Haber Merkezi
671

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, kentin kronikleşen sorunlarını çözmek adına projeler üretmeyi sürdürüyor. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile Modern Sanayi Sitesi yapımına yönelik imzalanan protokolle eski sanayi sitesinin Beslanbey Mahallesinde bulunan alana taşınmasını amaçlayan projenin detaylarını masaya yatırıldı.

MODERN SANAYİ SİTESİ ÇALIŞMALARI BAŞLIYOR

420 bin metrekare alan üzerinde gerçekleştirilecek olan ve 6 sanayi adası üzerinde 3 tip dükkandan oluşan ve ilk etabında 266 dükkanın bulunacağı Modern Sanayi Sitesinin birinci etabına yönelik çalışmalar başlıyor.

Kısa süre içerisinde hafriyat ve dolgu işlemlerinin  gerçekleştirileceği bildirilirken,  İşlemlerin bitmesinin ardından temellerinin atılacağı  birinci etap çalışmalarının  2023 yılı başında tamamlanması planlanıyor.


Editör: E. TAYHAN