SICAK YEMEKLERİ İHTİYAÇ SAHİPLERİNE YETİŞTİRİYOR

Beşir Derneği Ramazan ayında dar gelirli ailelerin sıcak yemek ihtiyacını karşılamak ve bu konuda toplumda farkındalık oluşturmak amacıyla "Bir Kap Bir Kalp" projesi başlattı.

 SICAK YEMEKLERİ İHTİYAÇ SAHİPLERİNE YETİŞTİRİYOR
31.03.2022 - 09:33
Kaynak: Haber Merkezi
483

Beşir Derneği Ramazan ayında dar gelirli ailelerin sıcak yemek ihtiyacını karşılamak ve bu konuda toplumda farkındalık oluşturmak amacıyla "Bir Kap Bir Kalp" projesi başlatarak ihtiyaç sahibi ailelere ulaşmak isteyen hayırseverlere köprü oluyor.

 Ramazan boyunca her akşam iftardan önce titiz bir çalışmayla tespit edilen ihtiyaç sahibi ailelerin kapısını çalarak, hayırseverler tarafından hazırlanan çeşitli sıcak yemekleri, bekleyen sofralara ulaştıracak olan Beşir Derneği . "Bir Kap Bir Kalp" projesiyle hayırseverlerden alınan bağış yemekleri, iftar vaktinde, dar gelirli ihtiyaç sahiplerine ulaştıracak.

İhtiyaç sahibi ailelere ulaşmak isteyen hayırseverler için bir sistem hazırlayan Beşir Derneği bağışta bulunmak isteyen hayırseverlerin ne yapması gerektiğini şöyle açıkladı;

 Katılım formunda istenen bilgileri eksiksiz bir şekilde doldurun ve “Cep Telefonuma Kod Gönder" kutusunu işaretleyin.

Birkaç saniye içerisinde cep telefonunuza gelen kodu “Doğrulama Kodu" bölümüne yazıp ‘Kaydet’ kutusunu seçin.

Bulunduğunuz bölgedeki temsilciliğimiz sizinle irtibata geçecektir.

Ayrıca kampanya bilgileri, yazmış olduğunuz e-posta adresine mail olarak gönderilecektir.

Daha sonra Beşir Ekipleri randevu verdiğiniz günde, iftardan 3 saat önce gelerek hazırladığınız yemekleri alacak; önceden belirlenmiş yardıma muhtaç ailelere ulaştıracaktır.

Böylelikle yediğinizden yedirmiş olacaksınız.

Bir Kap Bir Kalp Bağış Forumu’na erişmek için tıklayın.

https://m.besir.org.tr/sicak-yemek-formu


Editör: E. TAYHAN