DÜZCE’DE “YENİ PAZARYERİ COŞKUSU…!”

BAŞKAN ÖZLÜ : “BÖLGENİN EN BÜYÜK VE SIRA DIŞI PAZARYERİ OLACAK”

DÜZCE’DE “YENİ PAZARYERİ COŞKUSU…!”
4.06.2022 - 16:19
Güncelleme 4.06.2022 - 16:41
Kaynak: Haber Merkezi
451

Düzce Aziziye Mahallesi'nde yapılacak olan modern ve bölgenin en büyük pazaryerinin temeli düzenlenen törenle atıldı. Belediye Başkanı Faruk Özlü, kendi elektriğini üretecek olan pazaryerinin özelliklerini sayarken, " Burası sıradışı bir pazaryeri olacak" dedi.

Aziziye mahallesinde artık yeterli gelmeyen pazaryerinin yerine yapılacak olan bölgenin en büyük pazaryerinin temeli törenle atıldı.

"SÖZ VERDİĞİM BİR ESERİ DAHA HAYATA GEÇİRMENİN MUTLULUĞUNU YAŞIYORUM"

Düzce Valisi Cevdet AtayBelediye Başkanı Faruk ÖzlüAK Parti İl Başkanı Mustafa Keskin, CHP İl Başkanı Semih Cemşit, İlçe belediye başkanları, meclis üyeleri, STK temsilcileri ve çok sayıda davetlinin katıldığı törende açılış konuşmasını yapan Başkan Özlü,  "sizlere söz verdiğim bir eseri daha hayata geçirmenin mutluluğunu yaşıyorum. Tüm Düzce’ye daha kaliteli hizmet vermek için çalışıyoruz. " dedi.

"BU PROJELER DÜZCE'NİN GELECEĞİNE YATIRIM"

Ulaşım ve çöp sorununun çözüldüğünü anlatan Özlü, millet bahçesi, İstanbul caddesinin modern bir görünüm almasını sağlayacak olan cephe giydirme, itfaiye yeni binası, Konuralp antik kent, içme suyu alt yapısını yenileme, akıllı bisiklet gibi projelerin  Düzce’nin geleceği için de yatırım olduğunu belirten Özlü, " Bizim derdimiz bugünü kurtarmak değil geleceğe yatırım yapmak.  Spor, sanatla şehrimizdeki herkese eşit ulaşmak, herkesin belediyesi herkesin belediye başkanı olmak için çalışmaya devam edeceğiz." şeklinde konuştu.

 

SIRADIŞI BİR PAZARYERİ OLACAK

Düzce’nin önemli bir beklentisine ve ihtiyacına daha cevap verdiklerini söyleyen Özlü,  "Pazaryerimiz kendine özgü mimarisi ve çok amaçlı yapısıyla toplam 5 bloktan oluşacak. 335 metre uzunluğunda ve 6 bin 710 metrekare kapalı alana sahip olacak. Burayı bir kompleks olarak düşünmenizi istiyorum. 34 adet şarküteri, bakliyat dükkanları, balıkçı pazarı, sebze meyve pazarı yer alacak. Alışverişe gelen vatandaşlarımız için cep otoparkları yapıyoruz. En önemlisi de bu pazaryeri enerji üretecek. Kuracağımız panellerle elektrik üreteceğiz. Burası sıradışı bir pazaryeri olacak. 50 sene boyunca hiç aksamadan, kaos üretmeden, temiz sağlıklı ve sürekli bir hizmeti sizlerle buluşturacağız." ifadelerini kullandı.

Düzce Sebzeciler ve Balıkçılar Odası Başkanı Batuhan Yangaz da kısa bir konuşma yaparak, esnaflar adına Başkan Faruk Özlü'ye teşekkür etti.

"YAKINDAN TAKİP EDİYORUM"

Törende son konuşmayı yapan Vali Cevdet Atay, Düzce’nin en büyük pazaryerinin temelinin atılacağını söyleyerek, Başkan Özlü'nün  projelerinin yakından takip ettiğini  ve  takdirle karşıladığını belirtti., " sadece Düzce için değil Türkiye’ye örnek olacak projeler var." dedi.

Konuşmaların ardından, Vali Cevdet Atay, Belediye Başkanı Faruk Özlü ve AK parti İl Başkanı Mustafa keskin birlikte  butona basarak bölgenin en büyük ve modern pazaryerinin temelini attılar.

Kurban kesimi ve yapılan duaların ardından pazaryerinde çalışmalar başladı.

 


Editör: E. TAYHAN