NİŞAN YÜZÜKLERİNİ OKAN YANMAZ TAKTI

Akçakoca Belediyesi Basın Birimi sorumlusu İsa Keleş ile, Düzce Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi Basın Birimi sorumlusu Seda Kaşkır, evlilik öncesi ilk adımı attılar.

NİŞAN YÜZÜKLERİNİ OKAN YANMAZ TAKTI
25.07.2022 - 15:43
Güncelleme 25.07.2022 - 16:02
Kaynak: (Objektif Ajans)
404

 

Akçakoca Belediyesi Basın Birimi sorumlusu İsa Keleş ile, Düzce Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi Basın Birimi sorumlusu Seda Kaşkır, evlilik öncesi ilk adımı nişan yüzüklerini takarak attılar.

Uzun süreye dayanan arkadaşlıklarını evlilikle taçlandırmaya karar veren Seda Kaşkır ve İsa Keleş’in  nişan töreninde yüzükleri Akçakoca Belediye Başkanı Okan Yanmaz’ taktı.

23.Temmuz.2022.Cumartesi akşamı, kız evininin bahçesinde düzenlenen nişan törenine Akçakoca Belediye Başkanı Okan Yanmaz, eşi Nursen Yanmaz, Akçakoca Belediye Başkan Yardımcısı Yüksel Yılmaz, Düzce Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Öner A. BalbayOxijen medya yönetim kurulu başkanı İslam Keleş, Seda ve İsa çiftinin gazeteci dostları ile Kaşkır ve Keleş aileleri  katıldı.

Nişan töreninde kısa bir konuşma yapan Belediye Başkanı Okan Yanmaz, gençlere uzun soluklu birliktelik ve mutluluk diledi.

DGC BAŞKANI TAYHAN KUTLAMA MESAJI GÖNDERDİ

Kardeşinin rahatsızlığı yüzünden İstanbul’da bulunduğundan nişan merasimine katılamadığını hatırlatan Düzce Gazeteciler Cemiyeti (DGC) Başkanı Erol Tayhan gönderdiği mesajda “Kardeşimin rahatsızlığı yüzünden İstanbul’da bulunmam dolayısıyla nişan merasiminde hazır bulunamıyorum.  Gazeteciler Cemiyeti Üyesi iki meslektaşımızın arkadaşlıklarını nişan merasimi ile taçlandırmalarından büyük mutluluk duydum. Keleş ve Kaşkır ailelerini tebrik ediyor; nişanlanan İsa Keleş ve Seda Kaşkır arkadaşlarımızı da gönülden kutluyorum. Mutluluğunuz daim olsun. Sağlık ve huzurda kalmanız dileklerimle eşlik eden tüm dostları saygıyla selamlıyorum” dedi.

Objektif ailesi olarak Meslektaşlarımız İsa Keleş ve Seda Kaşkır’ı gönülden tebrik ediyor; ömür boyu mutluluklar diliyoruz.


Editör: E. TAYHAN