TSO’DA SEÇİM HEYECANI

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası meslek komitesi ve meclis üyesi seçimler 1 Ekim 2022 tarihinde yapılacak.

TSO’DA SEÇİM HEYECANI
20.09.2022 - 14:11
Kaynak: (Objektif Ajans)
644

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası meslek komitesi ve meclis üyesi seçimler 1 Ekim 2022 tarihinde yapılacak.

Seçimlere 10 gün kala yarış hızlanırken, tüm gruplarda birden fazla listeler yarışacak. İnşaat grubunda ise 3 liste seçime girecek.

TSO Meslek Komitesi seçimlerinde adaylar saha çalışmasına başladı. Seçimlerde büyük bir rekabetin yaşanması beklenirken, 3 isim başkan adaylığını ilan etti.

Mevcut TSO Başkanı Tuncay Şahin, TSO Meclis Başkanı Ahmet Dertli ve TSO Meclis üyesi Erdoğan Bıyık, oda başkanlığına aday olduklarını açıklarken, gruplarda liste mücadelesi ve rekabet de bir hayli hızlandı.

TSO meslek komitelerinde seçimde yarışacak listelerde netlik kazanıyor:

1.GRUP

İki liste yarışacak. Tuncay Şahin, Ümit Ülgen ve Halil Uzun’un yer aldığı listenin karşısına Ayşenur Otlu, İdris Bahadır ve Fatma Bakan’ın yer aldığı liste çıktı.

2.GRUP

Bu grupta 3 liste seçime girecek.

Birinci liste İbrahim Canpolat, Ahmet Emin Şen ve Metin Şişman’dan oluşuyor. İkinci listede Mehmet Gönültaş, Gökhan Baray ve Ömür Güneş yer alıyor. Üçüncü liste ise Mustafa Gösterişli, Yavuz Ayyıldız ve Hayrullah Şen’den oluşuyor.

3. GRUP

İki listenin yarışacağı bu grupta Şahin Bircan, Abdullah Danışmaz ve Metin Coşkun’dan oluşan listenin karşısına  Ahmet Mutlu, Hasan Küçük ve Rasim Mercan

4. GRUP

Bilal Türkan, Engin Er ve Ali Topçu’nun karşısına Recep Ali Gelinoğlu, Özer Alpmen ve Ümit Çengel’in yer aldığı liste rakip olarak çıktı.

5. GRUP

İki liste çarpışacak. Özkan Çakır, Görkem Özdemir ve Murat Taştepe’den oluşan listenin karşısına rakip olarak Cevdet Şahin, Cengiz Karabulut ve Özgür Turgut çıktı.

6. GRUP

İki listeyle seçime gidiliyor. Bülent Sivrikaya, Nuri Hızel ve Enes Görür’ün yer aldığı liste ile Cemal Aksan, Rıza Yıldız ve Metin Topal’ın bulunduğu liste yarışacak.

7. GRUP

İki liste bulunuyor. İshak Şengüloğlu, Emre Durmazoğlu ve Nurettin Hızel’ın yer aldığı listenin karşısına Selahattin Aydın, Mutlu Kayan ve Şükrü Gündoğdu’nun yer aldığı liste çıktı.

8. GRUP

İki listenin yarışacak. Tanju Acar, Ömer Demirtaş ve Yunus Emre Gülay’ın karşısına Yalçın Top, Mehmet Kılıç ve Ahmet Kılıç’ın yer aldığı liste rakip olarak çıktı.

9. GRUP 

Çift liste seçime girecek. Erdoğan Bıyık,  Murat Sert, Cengizhan Veziroğlu’nun bulunduğu listenin karşısında Selim Koçak, Metin Koç ve Ömer Kaya’nın yer aldığı liste çıktı.

10. GRUP

İki liste mücadele ediyor. Murat Saydam, Hasan Arslan ve Engin Aydın’ın yer aldığı listenin rakibi Ercan Coşkun, Cemil Tüysüz ve Ahmet Acaroğlu oldu.

11. GRUP

İki liste yarışıyor. Ahmet Dertli, İsa Üçüncüoğlu ve Uğur Çapar’ın bulunduğu listeye rakip olarak Eyüp Yıldırım, Nazmi Uçar ve Ramazan Yıldırım’ın bulunduğu liste çıktı.

 


Editör: E. TAYHAN