“BİR EVLAT DÜŞÜNÜN KANSER HASTASI…!”

ÖMÜR BİLGİN, GAZETEMİZ OBJEKTİF'İN YAZI AİLESİNE KATILDI. BİLGİN'İN İLK KÖŞE YAZISININ BAŞLIĞI:"BİR EVLAT DÜŞÜNÜN KANSER HASTASI" BAŞLIĞINI TAŞIYOR...

“BİR EVLAT DÜŞÜNÜN KANSER HASTASI…!”
3.10.2022 - 16:22
Kaynak: (Objektif Ajans)
523

Ömür BİLGİN, bundan böyle köşe yazılarıyla “Objektif Yazarlar Ailesi”ne katıldı.

Bilgin; “BİR EVLAT DÜŞÜNÜN KANSER HASTASI” başlığını taşıyan ilk yazısında bundan böyle “özel annelerin ve özel evlatların hayatta yaşadıkları örneklerden yola çıkarak hem sorunları örnekleriyle yansıtmış olacak hem de sorunlar için çözüm önerileri sunmaya çalışacak…

ÖMÜR BİLGİN’İN KÖŞE YAZISI…

 Kanser hastası evladın varsa eğer, iki gözü görmeyen özel bir anneysen tek başına yaşamaya da çalışıyorsan bin endişe vardır yüreğinde annemizin. Çok mutlu bir evliliği, kendi elleriyle besleyen fedakar bir eşinin olduğunu ve sonra kaybettiğini söyleyen bir teyzemiz..

         Biz özel anneler hep gülümser, kırılır gülümser, başkanımızın elini tutup görmeyen gözlerinden akan yaşlara rağmen "oğlum benim yanımda olur musun sizlere ihtiyacım var benim" diyerek gülümser, ağladığıma bakmayın olur mu, içimdeki sıkıntıyı atmaya çalışıyorum. Benim sevgime ihtiyacı olan kanser hastası evladım var benim.

   … …

(Yazının devamını www.duzceobjektif.com sitemizden Ömür BİLGİN’in köşe yazısından takip edebilir, yorumlarınızı da yapabilirsiniz…!)

 


Editör: E. TAYHAN