BAŞSAVCI EMRE:“KAPIMIZ HERKESE AÇIK”

DÜZCE GAZETECİLER CEMİYETİ, BAŞSAVCI YASİN EMRE’YE “HOŞGELDİNİZ” DİYEREK “BAŞARILAR” DİLEDİ.

BAŞSAVCI EMRE:“KAPIMIZ HERKESE AÇIK”
27.10.2022 - 15:45
Kaynak: (Objektif Ajans)
843
1

Düzce Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu, Düzce Başsavcısı Yasin Emre’yi makamında ziyaret ederek “başarı” dileklerinde bulunuldu. Düzce Başsavcısı Emre gazetecilerle yaptığı görüşmede adalet kavramının milletin gözünde ve gönlündeki en önemli değerlerden biri olduğunu dile getirerek “Kapımız herkese açık” dedi.

Gazeteciler Cemiyetleri Basın Vakfı Genel Başkan Yardımcısı, Düzce Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Erol Tayhan ve yönetim kurulu üyeleri Nevzat Keleş ve AA Düzce Büro Müdürü Ömer Ürer’le birlikte  geçtiğimiz günlerde görevine başlayan Düzce Başsavcısı Yasin Emre’ye  nezaket ziyaretinde bulunarak “hoş geldiniz” dedi ve yeni görevinde başarı dileklerinde bulundu.

Sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen görüşmede medyanın içinde bulunduğu durum, gazetecilerin görev ve sorumluluğu başta olmak üzere “adalet” kurumu ve kavramın daha iyi algılanmasının toplumda yaratacağı güven esasının önemi ve “Gazeteci-adalet kurumu arasındaki ilişkiler” üzerinde duruldu.

Başsavcı Yasin Emre, Basın Vakfı Genel Başkan Yardımcısı, Düzce Gazeteciler Cemiyeti Erol Tayhan ve yönetim kurulu üyelerine gösterdikleri nezaketten ötürü teşekkür ederek ilişkilerin karşılıklı anlayış çerçevesi içinde devamının ilimiz, halkımız ve gazeteciler açısından büyük önem arz ettiğini vurguladı.

Düzce Başsavcısı Emre ayrıca yaptığı kısa değerlendirmede “Düzce de adaletin tesisinde ve suçla mücadelede” Düzce basınının verdiği destekten memnuniyet duyduğunu belirterek “teşekkür ediyorum” dedi.

Başsavcı Emre ve Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Tayhan, önümüzdeki günlerde Düzce’de görev yapan gazetecilerle ortak bir toplantı yapma kararı aldılar. Konunun daha sonra duyurulacağı açıklandı.          

 

 


Editör: E. TAYHAN