GÜMÜŞOVA OSB’DE “UMUT VAR”

GÜMÜŞOVA OSB’YE İLGİ GÜN GEÇTİKÇE ARTIYOR.

GÜMÜŞOVA OSB’DE “UMUT VAR”
27.10.2022 - 15:59
Kaynak: (Objektif Ajans)
669

Kurulduğu günden bugüne büyük gelişme kaydeden Gümüşova OSB’de yaşanan gelişmeler Düzce’de ve ülkede büyük bir dikkatle ve izleniyor. Düzce Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu, Başkan Erol Tayhan ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Gümüşova OSB Müdürü Ahmet Serdar Erdem makamında ziyaret edilerek başarı dileklerinde bulunuldu.

Gazeteciler Cemiyetleri Basın Vakfı Genel Başkan Yardımcısı, Düzce Gazeteciler Cemiyeti başkanı Erol Tayhan, beraberinde Genel Sekreter Cihat Tutkun ve Başkan Yardımcısı Nevzat Keleş’le birlikte Gümüşova OSB Müdürü Ahmet Serdar Erdem makamında ziyaret edilerek Gümüşova OSB’nin geldiği nokta ve gelişimi başta olmak üzere, Düzce’ye ve ilçeye olan katkısı ile gelinen süreç hakkında bilgiler alındı.

Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Erol Tayhan, Gümüşova OSB Müdürü A. Serdar Erdem’in medyayla ilişkilerde gösterdiği hassasiyete teşekkür ederek: “Gümüşova OSB’nin büyüyüp gelişmesinde yatırımcılara gösterilen sıcak ilgi ve alakanın takdirle karşılandığına şahit oluyoruz. Gümüşova’da önemli yatırımcıların ilgi göstermesinin de bu sıcak ilgiyle alakası olduğunu biliyoruz. Türkiye’de saygın firmaların marka mahiyeti taşıyan firmaların Gümüşova OSB’yi tercih etmesinin altında da gösterilen bu ilgi ve hassasiyetten kaynaklandığına şahitlik ediyoruz. Bu açıdan Gümüşova OSB müdürü A. Serdar Erdem’e teşekkür ediyoruz” dedi.

GÜMÜŞOVA OSB MÜDÜRÜ ERDEM, GELECEKTEN UMUTLU

Gümüşova OSB Müd. Ahmet Serdar ERDEM, Düzce Gümüşova Organize Sanayi Bölgesi Islah OSB kapsamında 2015 yılında Kuruluş işlemlerinin tamamlanmış olduğunu hatırlatarak hem faaliyetine devam devam ettiğini hem de altyapı, kanalizasyon, ortak kullanım alanları vb. çalışmalarının tamamlanmakta olduğunu söyledi.

Gümüşova OSB Müdürü Erdem açıklamasına şu sözlerle devam etti: “2015 yılında 133,55 hektar alanda kurulan OSB’nin 2016 yılında genişleme çalışmalarına başlanmış olup, 2018 yılında genişleme ile birlikte toplam 330 hektar büyüklüğe ulaşmıştır. 2019 yılında 330 hektar büyüklükte bulunan Bölgemizde toplam sanayi parsel sayısı 175 adet, son 2 yılda yapılan çalışmalarla 27 olan faal firma sayısı 47 ye ulaşmıştır. 1400 olan toplam çalışan sayısı şu anda 3300 ü bulmaktadır. Bölgemizde inşaatı devam eden yaklaşık 20 adet firma bulunmaktadır. En dikkat çekeni ise Dünyanın en büyük 3 entegre et tesisinden biri olan ve 223.000m2 parsel büyüklüğüne, 145.000m2 kapalı alana sahip Namet firması da Bölgemiz sınırları içindedir.”

Gümüşova OSB Müd. Ahmet Serdar ERDEM yapılan çalışmaları şu sözlerle özetledi: “Son sistem scada uyumlu Elektrik hatları, Yağmur suyu ve kanalizasyon hatları, Asfaltlama, Su hatları gibi alt yapı hizmetleri de hızla yürütülmektedir.”

Gümüşova OSB Müdürü Ahmet Serdar Erdem, ziyaretlerinden dolayı Gazeteciler Cemiyetleri BASIN VAKFI Genel Başkan Yardımcısı, Düzce Gazeteciler Cemiyeti başkanı Erol Tayhan ve yönetim kurulu üyelerine gösterdikleri ilgi ve hassasiyetten ötürü teşekkür ederek “Medyayla ilişkilerimiz, Gazetecilere olan bakış açımız şeffaflık ilkeleri ışığında devam edecektir. Gazeteciler Cemiyeti ile ilişkilerimiz de gazetecilik meslek ilkeleri ışığında karşılıklı sevgi saygı ve karşılıklı anlayış ilkesi ışığında süreklilik çerçevesi gözetilerek devam edecektir. Gösterdiğiniz ilgi ve alakaya tekrar teşekkür ediyoruz” dedi.   

              


Editör: E. TAYHAN