“İSA KELEŞ- SEDA KAŞKIR” DÜNYA EVİNE GİRDİ

MEDYANIN SEVİLEN İKİ YÜZÜ EVLENDİ

“İSA KELEŞ- SEDA KAŞKIR” DÜNYA EVİNE GİRDİ
3.11.2022 - 11:36
Güncelleme 5.11.2022 - 13:57
881
2

Akçakoca Belediye Başkanı Okan Yanmaz’ın basın danışmanı İsa Keleş, yaşamını Seda Kaşkır ile birleştirerek dünya evine girdi. Siyasetten iş dünyasına çok sayıda davetlinin katıldığı nikah merasimine Düzce’de yapıldı.

Konuralp Baykal Düğün Salonunda yüzlerce  davetlinin katıldığı düğün töreninde  Ayşe- Atilla Kaşkır çiftinin kızları Seda ile  dünya evine giren Şefika- Harun Keleş çiftinin oğulları İsa Keleş’in nikahını  Akçakoca Belediye Başkanı Okan Yanmaz kıydı.

Genç çiftlerin nikah şahitliğini ise Düzce Üniversitesi önceki dönem rektörü Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar, Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Öner Abidin Balbay, Anadolu Ajansı Düzce büro müdürü Ömer Ürer yaptı.

Yanmaz, çifte ömür boyu mutlu bir yaşam dilediği, hayırlı evlatlar yetiştirmeleri temennisinde bulunduğu konuşmasının ardından evlilik cüzdanını “Yuvayı Dişi Kuş Yapar” diyerek gelin hanıma verdi.

Düzce ve Akçakoca iş ve cemiyet hayatından çok sayıda ismin katıldığı   düğün merasiminde nikah şahidi olan Düzce Üniversitesi eski Rektörü   Nigar Demircan Çakar, yaptığı konuşmada genç çiftlere mutluluklar diledi.

(Objektif ailesi olarak dünyaevine giren medyanın sevilen iki yüzü Seda-İsa çiftini gönülden tebrik ediyor; ömür boyu mutluluklar diliyoruz.)


Editör: E. TAYHAN