TSO MECLİS TOPLANTILARI “BASINA AÇILACAK…”

DÜZCE GAZETECİLER CEMİYETİ TSO’DA

TSO MECLİS TOPLANTILARI “BASINA AÇILACAK…”
16.11.2022 - 17:15
Kaynak: (Objektif Ajans)
659

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Yönetim kurulu Başkanı Erdoğan Bıyık, Düzce Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu Başkanı Erol Tayhan ve Üyeleri’nin “hayırlı olsun” ziyaretinde yaptığı açıklamada “Bundan böyle TSO Meclis toplantılarının basına açık gerçekleştirileceğini” söyledi. Sıcak ve samimi ortamda gerçekleşen ziyaret esnasında Düzce TSO Meclis Başkanı Tanju Acar’da hazır bulundu.

Geçtiğimiz günlerde yapılan seçimlerde Düzce TSO Yönetim Kurulu Başkanı seçilen Erdoğan Bıyık ve TSO Meclis Başkanı seçilen Tanju Özcan’a “hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor.

“TSO BASINA KAPALI OLAMAZ”

Düzce Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu Başkanı Erol Tayhan, Genel Sekreter Cihat Tutkun, Yönetim Kurulu Üyeleri Başkan Yardımcıları Nevzat Keleş ve Nevzat Cingirt ile birlikte Düzce TSO Başkanı Erdoğan Bıyık ve TSO Meclis Başkanı Tanju Acar’la görüşerek “hayırlı olsun” temennisinde bulundu.

Sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen ziyaret esnasında Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Erol Tayhan, Düzce TSO’nun özellikle meclis toplantılarının bundan böyle basına açılmasının basının gelişmeleri yerinde ve zamanında takip etmesinin önemini vurgulayarak; “Bu konuda her iki başkandan da anlayış ve kolaylık bekliyoruz. Meclis toplantılarının basına açılmasını istiyoruz” dedi.

TSO Başkanı Bıyık ve Meclis Başkanı Acar, Düzce Gazeteciler Cemiyeti’nin her türlü taleplerine açık oldukların belirterek; kendilerinin de böyle bir kısıtlamaya ve yasaklamaya sıcak bakmadıklarını dile getirerek “Düzce Gazeteciler Cemiyeti ile her türlü organizasyon ve ortak çalışmalara sıcak bakıyoruz. Gazeteciler Cemiyeti’nin Türkiye Gazeteciler Federasyonu ve Gazeteciler Cemiyetleri Basın Vakfı’nda üstlendikleri önemli misyonu ve sorumlulukları biliyoruz. Basın mensuplarının rahat bir ortamda meclisten yansıyacak her türlü haberin kamuoyuna duyurulmasında üstlendiğiniz önemli görevin önemini biliyoruz. Şundan emin olunuz; Düzce TSO ‘yla Düzce Gazeteciler Cemiyeti ‘nin dayanışması hem TSO’ya hem Düzce’ye değer katacaktır.” şeklinde konuştular.            

   


Editör: E. TAYHAN