ÖZEL İDARE TAM NOT ALDI

Özel idare Genel sekreterliği deprem sonrası sergilediği organizasyon ve özverili çalışmalarıyla halktan ve depremzedelerden tam not aldı.

ÖZEL İDARE TAM NOT ALDI
6.12.2022 - 18:15
Kaynak: (Objektif Ajans)
309
1

Düzce Özel İdare Genel Sekreterliği son yaşanan depremde tüm personeliyle birlikte sahada aktif görev alarak yaraların sarılmasında özverili çalışmasıyla takdir topladı.

Özel İdare Genel Sekreterliği, deprem sonrası merkez ve ilçelerde tüm personel ve araçlarla görev yaparak, hasarlı binaların yıkılması ve enkaz kaldırılması, çadır ve konteynerlerin kurulması, hasar tespitleri ve diğer kamu hizmetlerinin depremzedelere ulaştırılması konusunda başarılı oldu.

Deprem yaralarının sarılması konusunda AFAD başta olmak üzere diğer ilgili kurumlarla koordinasyon içinde çalışan Özel İdare, Çilimli’de alt yapı çalışmalarını 3 günde tamamlayarak konteyner kent kurulmasına destek oldu.

Özel İdare ekipleri, Düzce’de deprem yaralarının sarılması konusunda ve vatandaşların mağduriyetlerinin giderilmesi konusunda hizmetlerin aralıksız sürdürerek hem halktan hem de depremzedelerden tam not aldı.

 


Editör: E. TAYHAN