BAŞKAN YANMAZ, “KULİS ÖZEL”DE SORULARI CEVAPLANDIRDI

“12 MİLYON 500 BİN EURO”LUK KREDİ İLE BÜYÜK PROJELER YAPILACAK

BAŞKAN YANMAZ, “KULİS ÖZEL”DE SORULARI CEVAPLANDIRDI
12.12.2022 - 16:34
Kaynak: (Objektif Ajans)
624

Akçakoca Belediye Başkanı Okan Yanmaz, Dünya Bankası’ndan sağlanacak 30 yıllık kredi için belediye meclisindeki tüm siyasi partilerden destek isteyerek, “Akçakoca için hepimiz evet diyelim” çağrısında bulundu.

Akçakoca Belediye Başkanı Okan Yanmaz, son günlerde Akçakoca kamuoyunda sıkça tartışılan ve belediye meclisinde gündeme gelen Dünya Bankası’ndan alınacak 12 milyon 500 bin euro tutarındaki kredi talebiyle ilgili açıklamalarda bulundu.

Hüseyin Yanmaz Kapalı Pazaryeri, Arıtma tesisi, Üniversite yolu, elektrikli otobüs, bisiklet yolu, yeni itfaiye binası gibi Akçakoca’da bir çok önemli yatırımı hayata geçirecek kredi borçlanmasıyla ilgili olarak ilçenin STK temsilcileri, köy ve mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi.

Akçakoca Belediye Başkanı Mehmet Okan Yanmaz, Oxijen TV’de Moderatörlüğünü Gazeteci Erol Tayhan'ın yaptığı ve Gazeteci Nevzat Cingirt’in de yer aldığı “KULİS” Özel adlı programda, uzun yıllara yayılan ve geri dönüşümü de İller Bankası garantörlüğündeki kredi borçlanmasıyla 30 seneye yayılan bir ödeme kolaylığı sağlandığını,  alınacak kredilerle Akçakoca’nın ihtiyacı olan bir çok projenin  hayata geçirileceğini söyledi.

 


Editör: E. TAYHAN