ZİRAAT ODASI'NDA “RAMAZAN ÖZTÜRK” GÜVEN TAZELEDİ

Düzce ZİRAAT ODASI, PAZAR GÜNÜ GENEL KURULU YAPTI.SEÇİMDE MEVCUT BAŞKAN “RAMAZAN ÖZTÜRK"LE YENİ ADAY "MURAT BIYIK” YARIŞTI.

ZİRAAT ODASI'NDA “RAMAZAN ÖZTÜRK” GÜVEN TAZELEDİ
6.02.2023 - 15:58
Güncelleme 6.02.2023 - 16:56
576
1

Düzce Ziraat Odası 24.Olağan Genel Kurulu yapıldı. Mevcut Başkan Ramazan Öztürk ile yeni aday Murat Hıdır’ın iki liste halinde yarıştıkları olağan genel kurula ilgi yoğundu.

5.Şubat.2023 Pazar günü yapılan olağan genel kurulda mevcut başkan Ramazan Öztürk seçimi kazanarak güven tazeledi.

 

Teknopark Konferans Salonu’nda yapılan genel kurula delegeler ve muhtarların yanında siyasi partilerin büyük ilgi göstermesi “siyasetin ısınmaya başladığı” şeklinde yorumlandı. Ak Parti, CHP. İYİ Parti, MHP, SP ve Vatan Partisi  İl Başkanları ile yöneticilerinin hazır bulunduğu genel kurulda CHP Düzce Milletvekili Aday Adayı Faruk Darıyerli ile Ak Parti Düzce Milletvekili Aday Adayı Abdülkerim Kaval'da genel kurulu başından sonuna kadar takip ederek notlarını aldılar. Düzce Üniversitesi Ziraat ve Doğa Bilimleri Fak. Dekanı Prof. Dr. Sevcan Öztemiz’de genel kurulu dikkatle takip etti.

GENEL KURUL SESSİZ VE SAKİN GEÇTİ

Düzce Ziraat Odası olağan genel kurulu iki aday yarışmasına rağmen gayet sessiz ve sakin bir ortamda geçti. Ramazan Öztürk ve Murat Hıdır yaptıkları  kısa konuşmalarda genel bir değerlendirmelerde bulundular.

Divanda Arabulucu Av. Ali Dilber. Düzce Ticaret Borsası Başkanı Nurettin Karslıoğlu, Düzce Muhtarlar Dern.eski Başkanı, Düzce Ticaret Borsası Meclis Üyesi Yaşar Çengel ve Cumayeri Ziraat Odası Başkanı İhsan Keleş yer aldı. 

 Genel Kurul'da bazı kurum ve şahıslara teşekkür plaketı de takdim edidi.


Editör: E. TAYHAN