Erol TAYHAN ORAY TV’DE

TAYHAN:“81ORAY TV GÜVENLİ YÜZÜNÜZ OLACAK”

          Erol TAYHAN ORAY TV’DE
7.02.2023 - 10:59
Kaynak: Objektif Ajans-
3859
9

81 Oray Tv yeni bir atakla kadrosunu güçlendiriyor. Uzun yıllardır medya sektöründe televizyon ve gazetelerde programcı-yapımcı ve yönetici olarak da görev yapan Gazeteci Erol TAYHAN 1.Şubat.2023 Çarşamba günü itibariyle 81 Oray Tv Genel Yayın Yönetmeni olarak görevine başladı.

Oray Medya Yayıncılık A.Ş.Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Aydın, Gazeteci Erol Tayhan’la anlaşmanın sağlandığını ve her konuda mutabık kaldıklarını belirterek “Sayın Tayhan, sektörün duayenlerinden bir değerdir. Bunu gerek Düzce’deki etkinliklerinde gerekse ülke genelinde gazetecilikle ilgili mesleki kurum ve kuruluşlarda, mesleki örgütlerde üstlendiği görev ve sorumluluklarla ispatlamıştır. Sadece Düzce’de değil Ülkemizde de aldığı görev ve sorumlulukları başarıyla sergilemesi ile tanınan biridir. Ben de kendisini uzun yıllardır çizgisini bozmadan işini ilkeli olarak icra eden biri olarak tanıyorum. Kamuoyu da onu ve çizgisini biliyor. Benim teklifimi ve talebimi kırmadı eksik olmasın görevi kendisine tevdi ettik. Oray Medya Yayıncılık AŞ ve 81 Oray Tv olarak Erol Bey’e hoş geldiniz diyoruz. Oray Tv’deki yetkiler kendisine aittir. Oray Tv’ye değer katacaktır. İş Sayın Tayhan’ındır, ekibini kurarak çalışmalara başlamıştır. Düzcemizin de Ülkemizin de buna ihtiyacı vardır. Hayırlı olsun başarılar diliyorum.” dedi..

TAYHAN:“ORAY TV, GÜVENLİ YÜZÜNÜZ OLACAK”

Oray Tv Genel Yayın Yönetmeni olarak görevi devralan Erol Tayhan’da yaptığı açıklamada, medyada “güven” sorunu yaşandığını hatırlatarak Oray Medya Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Aydın beyin bir ay önce yaptığı teklif ve öneriyi "biraz düşünüp mütalaa edeyim” diyerek müsaade istediğini. 13.Ocak.2023 tarihinde de karar verdiğini ve Oray Tv’nin teklifini kabul ederek görevi kabul ettiğini” belirterek: “1.Şubat.2023.Çarşamba günü itibariyle  hayırlısıyla yeni görevime başlamış bulunuyorum. İlkeli yayıncılıktan taviz vermeden gazetecilik yapacağız. Televizyon yayıncılığı daha da büyük bir sorumluluk ve özveri gerektiren bir uygulamadır biliyorsunuz; görüntü ve güven esasına dayanır. Şundan emin olunuz ki ‘Oraytv güvenli yüzünüz olacak. Güven ve istikrarı temsil edecektir. Objektif kararlı ve ilkeli olacaktır. Kentin de ülkenin de acil bu anlayışa ihtiyacı vardır. Bu yayın ilkelerine ihtiyacı vardır. Yayınımız bu ilkeler ışığında devam edecektirÇalışmalarımızı Türkiye Gazeteciler Cemiyeti’nin  “Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi” ışığında  yürüteceğiz. Yayınlarımızı ilkelerimizden taviz vermeden sürdüreceğiz”  dedi.

METEHAN YILMAZ VE ENES GÜNEŞ’TE  “ORAY TV”DE

Erol TAYHAN’ın Genel Yayın Yönetmeni olarak görev yapacağı Oray Tv’de  son yapılan anlaşmalar ile Metehan YILMAZ Yayın Yönetmeni olarak; Enes GÜNEŞ de Haber Koordinatörü olarak görev yapacak.

CANLI YAYINPROGRAMLARI YAKINDA

Öte yandan Erol Tayhan’ın oraytv’deki canlı yayın programlarına da  yakında başlayacağı belirtilerek, önümüzdeki günlerde program adları akışları, konu ve konukları ile birlikte gelişmelerin kamuoyuyla paylaşılacağı açıklandı.    

 

 

        


Editör: E. TAYHAN