TAHA -FÜSUN BİLGİN ÇİFTİNDEN “ACI HABER…!”

ANTAKYA’DA KURTARILMAYI BEKLEYEN DÜZCELİ “A.TAHA BİLGİN-FÜSUN BİLGİN” ÇİFTİNİN CANSIZ BEDENLERİNE ULAŞILDI.VEFAT HABERİ DÜZCE’DE BÜYÜK HÜZNE YOL AÇTI.

TAHA -FÜSUN BİLGİN ÇİFTİNDEN “ACI HABER…!”
11.02.2023 - 17:51
Kaynak: (OBJEKTİF AJANS)-
2623
5

6. Şubat.2023 Pazartesi günü 10 ilde büyük yıkıma neden olan 7,7 ve 7,6 şiddetindeki iki büyük depreme ikamet ettikleri  Antakya’da Atatürk Caddesi'nde bulunan evlerinde yakalanan Düzce’nin eşraflarından Bilgin ailesine mensup İş insanı Ahmet Taha BilginFüsun Bilgin çiftinin cansız bedenlerine bugün öğle saatlerinde ulaşıldı.

Sarsıntının etkisiyle iki binanın iç-içe geçmesi üzerine arama ve kurtarma çalışmalarının  ağır aksak ilerlemesine iş makinelerinin bulunmasının da uzaması eklenince çalışmalarda zor ve sıkıntılı  anlar yaşandı.

Acı haber bugün (11.Şubat.2023. Cumartesi günü)  saat:13.00-13.30 saatleri arasında umudun söndüğü an olarak duyuruldu.

GÖZYAŞLARI ARASINDA UĞURLANDI

Düzceli A. Taha Bilgin (68) Antakyalı eşi Füsun Bilgin (65)  dünya evine girdikten sonra Antakya’ya yerleşmiş ve ticaretle iştigal ediyordu. Bilgin çifti bugün  (11.Şubat.2023.Cumartesi) Hatay-Antakya’da 16.30’da gözyaşları arasında hüzünle defn edildi. Cenazeye, depremin hemen ardından Antakya’da arama kurtarma faaliyetlerini takip eden İş İnsanı Rıdvan Bilgin ve yeğenleri başta olmak üzere vefat eden Bilgin ailesinin hayatta kalan kızları Melike ve Merve kardeşler de hazır bulundu. Defin esnasında özellikle anne ve babalarını hüzünle uğurlayan iki kız kardeşin ayakta kalmakta zorlandıkları gözlerden kaçmazken; tarif edilemeyen acının yüreklerde açtığı yarayı ancak yaşayanların ruh haletine havale ediyoruz.

(Objektif ailesi olarak merhum Taha-Füsun Çiftine Yüce Allah’tan rahmet; anne ve babalarını ebed-i aleme uğurlayan kızlarına ve hayatta kalan Rıdvan Bilgin ve yeğenlerine. Yakınlarına ve sevenlerine sabırlar diliyoruz.)    

 


Editör: E. TAYHAN