“DÜZCE SEVDALILARI ” DEPREM BÖLGESİ’NDE

Düzce Sevdalıları Derneği Deprem Bölgesi’nde arama kurtarma ve yardım faaliyetlerine devam ediyor:“SİZLERİN ACISI HEPİMİZİN ACISI”

“DÜZCE SEVDALILARI ” DEPREM BÖLGESİ’NDE
14.02.2023 - 12:19
Kaynak: (OBJEKTİF AJANS)-
525

Düzce Sevdalıları Derneği Deprem Bölgesi’nde arama kurtarma ve yardım faaliyetlerine devam ediyor.

“SİZLERİN ACISI HEPİMİZİN ACISI”

Düzce Sevdalıları ve Yardımlaşma Derneği Deprem Bölgesi’nde yardım ve arama kurtarma çalışmalarını sürdürüyor. “Düzce Sevdalıları ve Yardımlaşma Derneği” Başkanı Reşit Kurt, Başkan yardımcısı Recep Demirci ve dernek üyelerinden oluşan gönüllü bir grup depremin ilk saatlerinde bölgeye ulaşarak öncelikle Düzce’den getirilen yardım malzemelerini depremzedelere ulaştırarak arama kurtarma faaliyetlerine bizzat katılarak depremzedelere moral motivasyon desteğinde öncülük etti.

“Gün birlik zamanı” parolasıyla deprem bölgesine ulaşan “Düzce Sevdalıları Yardımlaşma Derneği” başkan ve yöneticileri, depremin ilk günün sabahından itibaren arama kurtarma faaliyetlerinde etkili olarak depremzedelerin umudu olmanın sorumluluğu içinde büyük çaba sarf ediyor.

Dernek tarafından yapılan açıklamada depremzedelerin ihtiyaçları  doğrultusunda tıbbi ihtiyaçları, gıda, battaniye, bot, mont, kıyafet, tüp, çadır, ilaç ve bez gibi malzemelerin deprem bölgesine ulaştırıldığı belirtilerek, bunun yanında “deprem bölgesinden gelen ailelerinin de yanlarında olmaya çalışıyoruz.” denildi.

Düzce Sevdalıları ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Reşit Kurt, yaptığı son açıklamada "başta yönetim kuruluna ve gönüllü ekip arkadaşlarıma ve destek olan ve olmaya çalışan dualarını eksik etmeyen herkese  teşekkür ediyorum. Bu günleri birlik ve beraberlikle, yardımlaşarak paylaşarak sağduyu ile atlatmaktır dileğimiz. Hayatını kaybeden insanlarımıza Allahtan Rahmet yaralılarımıza acil şifalar diliyorumdedi.


Editör: E. TAYHAN