Oxijen Medya Sakarya Valisi Kaldırım'ı ziyaret etti

Sakarya Valisi Çetin Oktay Kaldırım, Oxijen Medya Yönetim Kurulu Başkanı İslam Keleş ve beraberindeki heyeti konuk etti. Vali Kaldırım, Oxijen Medya’nın Sakarya’ya büyük katkı sağlayacağını ve kısa sürede şehrin saygın basın kuruluşları arasında yer alacağına inandığını söyleyerek yayın hayatında başarılar diledi.

Oxijen Medya Sakarya Valisi Kaldırım'ı ziyaret etti
23.02.2022 - 15:26
Kaynak: Haber Merkezi
775

Sakarya Valisi Çetin Oktay Kaldırım, Oxijen Medya Yönetim Kurulu Başkanı İslam Keleş, Sakarya Stüdyosu Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Bağ ve Haber Müdürü İbrahim Şener Sak’ı makamında kabul etti. 

Samimi sohbet ortamında geçen ziyarette, İslam Keleş, Oxijen Medya hakkında Vali Kaldırım'a bilgilendirmede bulundu.

Sakarya, DüzceBoluAnkara’da dijital platformda yayın yapan Oxijen Medya’nın her geçen gün büyüyen ve yayın ağını genişleten bir televizyon olduğunu belirten Keleş, “Dijital Platformda yayın yanan televizyonumuz yanında internet sitemiz ve yakın zamanda bünyemize kattığımız gazete ile, basın sektöründe emin adımlarla ilerliyoruz” dedi.

‘ŞEHRE KATKI SAĞLAYACAK’

Vali Çetin Oktay Kaldırım ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiriken, Sakarya’nın her alanda büyük bir potansiyele sahip olduğunu vurguladı ve,  “Basın sektöründe de Sakarya kendini göstermektedir. Yerel yayınları ve ulusal basın temsilcilikleri ile Sakarya birçok ilden önde. Oxijen Medya ve alt kuruluşları ile İslam Keleş ve ekibinin ilimize büyük katkı sağlayacağını düşünüyorum. İlkeli, doğru ve hızlı habercilik anlayışı ile kısa zamanda kendisini göstereceğine inanıyorum” diyerek başarılar diledi.


Editör: E. TAYHAN