DEVA PARTİSİ DÜZCE GAZETECİLER CEMİYETİ’NDE…

İL BAŞKANI CAYMAZ, GAZETECİLER CEMKİYETİ BAŞKANI EROL TAYHAN’A HAYIRLI OLSUN DEDİ.

DEVA PARTİSİ DÜZCE GAZETECİLER CEMİYETİ’NDE…
9.09.2021 - 15:15
Kaynak: Haber Merkezi
1247

Deva Partisi Düzce İl Başkanı Murat Caymaz ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri, Düzce Gazeteciler Cemiyeti’ni yeni yerinde ziyaret etti.

Düzce Gazeteciler Cemiyeti kongrenin ardından yeni yerlerinde misafirlerini ağırlamaya devam ediyor. Kongrede güven tazeleyen Başkan Erol Tayhan ve yeni yönetim kurulu üyelerine hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Deva Partisi Düzce İl Başkanı Murat Caymaz ziyarette yerel basının önemine değindi. Caymaz konuşmasında şu ifadelere yer verdi:

 " Bugün  Deva Partisi Düzce İl Teşkilatı olarak Düzce Gazeteciler Cemiyetine ziyarette bulunmak istedik. Hem yeni yönetim kuruluna aynı zamanda da yeni yerinize hayırlı uğurlu olsun diyoruz. Ayrıca 10 Eylül tarihinde yapılacak olan Akçakoca İlçe Teşkilatımızın kongresine Genel Başkanımız Ali Babacan'da katılacak. Bu ziyaret vesilesi ile sizleri de Kongremize davet etmek istiyoruz. Misafir ettiğiniz için çok teşekkür ediyoruz."

Deva Partisi Düzce İl Teşkilatına yapmış oldukları bu ziyaretten dolayı teşekkür eden Düzce Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Erol Tayhan yerel basının çekmiş olduğu sıkıntıları belirterek şu ifadelere yer verdi:

TAYHAN, GAZETELERİN VE GAZETECİLERİN SIKINTILARINI ANLATTI

"Öncelikle Deva Partisi Düzce İl teşkilatına yapmış oldukları ziyaretten dolayı teşekkür ediyorum. Şunu belirtmem gerekiyor ki  Siyasi Partiler ile biz gazeteciler birlikte çalışıyoruz. Siyasi Parti Temsilcilerinin yapmış oldukları işleri vatandaşlarımız ile buluşturuyoruz. Fakat Düzce'de gazetelerde, gazetecilerde zor durumda. Ekonomik anlamda yaşanan sıkıntılar ve medyanın yaşadığı sorunlar yerel alanda daha büyük. Bu açıdan biz yereldeki sıkıntıları sizlerle paylaşırsak en azından sorunları birlikte çözebileceğimizin bilincindeyiz." dedi.


Editör: E. TAYHAN