DÜZCE’NİN “İLK MİLLETVEKİLİ ADAYI” BELLİ OLDU

ALİM OZAN ; ZAFER PARTİSİ DÜZCE MİLLETVEKİLLİĞİ 1.SIRA ADAYI

DÜZCE’NİN “İLK MİLLETVEKİLİ ADAYI” BELLİ OLDU
4.04.2023 - 09:41
Kaynak: (OBJEKTİF AJANS)-
758

Milletvekilliği Aday Adayı süreci devam ederken Zafer Partisi Düzce Milletvekilliği sıralamasını belirledi. İkinci ve üçüncü sırası kesinleşmeyen Zafer Partisi Düzce Milletvekilliği adaylık sıralamasında birinci sıra adayının “Alim Ozan” olduğu öğrenildi. Haberi Objektif Ajans kamuoyuyla paylaştı.

 

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, partinin 1. Sıra Düzce Milletvekili adayı Adayı Alim OZAN'la.(Foto: Objektif Ajans-Erol Tayhan)

Objektif Ajans tarafından yapılan açıklamada haberin  Zafer Partisi Düzce İl Başkanı Kadir Kantemur ve birinci sıra Milletvekili adayı Alim Ozan tarafından da teyit edildiği açıklandı.Böylece Düzce’de siyasi partiler içinde birinci sıra adayını ilk açıklayan parti Zafer Partisi oldu. Alim Ozan, Genel Başkan Ümit Özdağ’la görüştüğünü ve birinci sıra adaylığının kesinleştiğini belirterek hemen seçim çalışmalarına başlayacaklarını ve projelerini de kamuoyuyla ve milletimizle paylaşılacağını  söyledi.

 


Editör: E. TAYHAN

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Düzce Objektif Gazetesi (www.duzceobjektif.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Resmi İlanlar