“KISKANÇLIK DUYGULARI KABARIYOR”

BELEDİYE BAŞKAN YARDIMCISI GÜNDEN “MUHALEFETE YÜKLENDİ”

“KISKANÇLIK DUYGULARI KABARIYOR”
27.12.2022 - 12:46
Kaynak: (Objektif Ajans)
670
4

Düzce Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Günden, yaptığı paylaşımla muhalefete yüklendi.

GündenDüzce için çok çalıştıklarını ifade ederek “Kıskançlık duyguları kabarıyor, iktidar hayalleri her geçen gün sönüp gidiyor. Bu sebeple dengeleri bozuluyor” dedi.

Düzce Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Günden, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla muhalefet partilerini hedef alarak adeta içini döktü.

Günden yaptığı açıklamada “Aldığımız emanetin, taşıdığımız yükün bilinciyle, zerre yorgunluk duymadan, daha güzel, daha modern bir Düzce için zevkle çalışıyoruz. Düzceli hemşehrilerimiz için, şehrimiz için, en iyisini en güzelini yapmak için, aşkla çalışıyoruz. Yaptığımız her eseri de hamdolsun hemşehrilerimiz beğeniyor, takdir ediyor. Bunu da büyük bir memnuniyetle görüyoruz. Biliyoruz ki bundan bazılarının da uykuları kaçıyor, kıskançlık duyguları kabarıyor ve iktidar hayallerinin her geçen gün sönüp gittiğini görmekten dengeleri bozuluyor. Her yeniliğe olumsuz düşüncelerle bakan, küçük kavgalarla ve hırslarla zamanlarını geçiren bu ufku dar insanların gerçek dışı, olumsuz algı oluşturmak gayeli söylemlerini de hiç umursamıyoruz. İşimize bakıyor, modern ve daha yaşanılır bir Düzce için eskiyenin, görevini tamamlamış olanın, zamanımıza göre çirkin olanın yerine en güzelini, daha yakışanı, daha modernini yapıyoruz” dedi.

 


Editör: E. TAYHAN