AYŞE KEŞİR:"2023 YILI KUTLU OLSUN"

Düzce Milletvekili Ayşe Keşir, yeni yılla ilgili açıklamada bulundu.

AYŞE KEŞİR:"2023 YILI KUTLU OLSUN"
31.12.2022 - 14:15
Kaynak: (Objektif Ajans)
246

Ak Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı, Düzce Milletvekili Ayşe Keşir; yeni yılla ilgili “Mutluluk ve kederleriyle bir yılı daha geride bırakırken millet olarak yeni bir yıla başlamanın umut ve heyecanını yaşıyoruz” diyerek başladığı açıklamasını şu sözlerle sürdürdü:

“Dün olduğu gibi bugün de millet olarak geleceğe güven ve ümitle bakıyoruz. 2023’ün Cumhuriyetimizin yüzüncü yılına yakışır, Türkiye Yüzyılı hedeflerimizi hayata geçireceğimiz bir yıl olması için çalışacağız. 85 milyon vatandaşımızı içine alan Büyük Türkiye hayalimiz için ülkemizin kalkınmasına, demokrasimizin daha da güçlenmesine emek harcayacağız.

 

Türkiye; ata mirası birikimi, köklü geçmişi, genç ve dinamik nüfusu ile dünyanın lider ülkelerinden biridir. Tüm dünyayı etkisi altına alan pandemi ve sonrasında ortaya çıkan Rusya-Ukrayna Savaşı’nda verdiği başarılı sınavla bunu ülkemiz, bir kez daha kanıtlamıştır. Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde, bölgesinde oyun kurucu olan Türkiye’yi muasır medeniyet hedefine ulaştırmak ve beşerî sermayemizi güçlendirmek için durmadan çalışmaya devam edeceğiz. 

 

100 yılın işini 20 yıla sığdıran hükümetlerimiz, ülkemizi sağlıktan ulaşıma, ticaretten sanayiye, spordan sanata her alanda güçlendirmiştir, bu doğrultuda milletimizin beklentilerini karşılamayı sürdüreceğiz. Geride bıraktığımız yıllar gösterdi ki, kadınların emeği, ülkemizin ekonomisi başta olmak üzere tüm alanlarda kalkınmanın lokomotifi olacaktır. Beş buçuk milyon aktif üyesi ile dünyanın en büyük kadın hareketine sahip olan AK Parti, yurdun dört bir yanında dava aşkı ile ter döken, ayak izi bırakan bir partidir. Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde 21 yıldır elde ettiğimiz kazanımlarda, kuşkusuz tüm dava arkadaşlarımızın emeği büyüktür.

 

İktidara geldiğimiz ilk günden itibaren yasakları, engelleri kaldırarak bu günlere geldik. Birlikte yol yürüdüğümüz milletimizin desteği ile kadınları ve fert fert tüm bireyleri hayatın her alanında güçlendirecek, toplumun temel taşı aileyi destekleyecek politikaları hayata geçirmeyi sürdüreceğiz.

 

2022 yılında sel ve deprem gibi doğal afetlerle sınanan Düzce, Artvin, Rize, Bartın, Antalya gibi illerimizde kayıpları telafi etmek için de çalışmalarımız sürüyor. Bu vesile ile her koşulda vatandaşlarımızın yanında olduğumuzu bir kez daha vurgulamak isterim.

 

Bu duygu ve düşüncelerle Türkiye’nin adını yazdıracağı, bu yüzyılın başlangıcında 2023’ün yeni başarılara imza atacağımız, dünya üzerinde silinmez izler bırakacağımız bir yıl olacağına yürekten inanıyorum. 2022 yılında ahirete irtihal eden şehit ve gazilerimiz başta olmak üzere tüm dava arkadaşlarımız ve vatandaşlarımızı rahmetle anıyorum. 2023’ün, ülkemize, milletimize, tüm insanlığa, barış, huzur ve güven getirmesini temenni ediyorum.”

 


Editör: E. TAYHAN