"AK PARTİLİ-İYİ PARTİLİ" SOSYAL MEDYADA ATIŞTI

SİYASET KIZIŞIYOR: AK PARTİLİ “GÜNDEN” İLE İYİ PARTİLİ “ERDOĞAN” SOSYAL MEDYADA ATIŞTI.

"AK PARTİLİ-İYİ PARTİLİ" SOSYAL MEDYADA  ATIŞTI
3.03.2023 - 16:57
Objektif Ajans-
286
3

Seçim tarihinin Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından 14 Mayıs olarak  açıklanmasının ardından Millet İttifakının aday açıklama süreci içinde partilerin genel merkezlerinde başlayan polemik yerel teşkilat üyeleri arasındaki polemiği hızlandırdı

Ak Parti Düzce Belediye Meclis Üyesi Grup Başkan vekili Hasan Günden, sosyal Medya Platformu Facebook’ta kendisine ait platformda “Masada adayı açıklama pazartesiye bırakıldı. Sıkıntı var gibi görünüyor. Pazartesiye kadar bir kaset çıkmasa iyi:)” paylaşımda bulundu. Bu paylaşımın hemen ardından İYİ Parti Düzce İl Yönetim Kurulu Üyesi Kadir Erdoğan bu paylaşıma “ Sen kendi işine baksan” diyerek cevap verdi.

KARŞILIKLI ATIŞMA GECE BOYU DEVAM ETTİ

Bu paylaşımların gecenin ilerleyen saatlerine kadar karşılıklı “yazılı düello” ile devam ettiği görüldü. Tartışmaya Saadet Partisi (SP) Düzce Teşkilatı önceki İl Başkanı Birkan Mertol’da Hasan Günden’e cevaben ve Kadir Erdoğan’a destek veren “Hasan Bey hiç endişe etmeyin hiçbir sıkıntı yok buyrun”  paylaşımıyla katıldı. Paylaşımlar Ak Parti eski Yönetim Kurulu Üyelerinden Arapçiftliği (Bostanyeri) Mahalle Muhtarı Muammer Ceylan’nın “Ne çıkarsa çıksın bunların hayatı kaset” paylaşımı ile gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam etti.

TARTIŞMAYA PARTİLİ TARAFTARLARDA EKLENDİ

Tartışma ve karşılıklı yazılı paylaşımların İyi Partili Kadir Erdoğan ve Ak Partili Hasan Günden taraftarlarının katılımlarıyla gecenin ilerleyen saatlerine kadar uzun zaman devam ettiği görüldü. Bu atışmalar  ve sataşmalar  önümüzdeki seçim döneminin sıcak saatlerinde kızışarak hararetli düellolara dönüşeceği mesajını veriyor.


Editör: E. TAYHAN

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Düzce Objektif Gazetesi (www.duzceobjektif.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Yorumlar (3)

  • Objektif
    Objektif
    6.03.2023 07:55

    Sosyal medyadaki bu atışmanın "Akşener'in istifasından önce olduğunu"; son 6 imzanın atılmasından sonraki o süreçte olduğunu belirtmemiz gerekiyor.

  • Kadriye
    Kadriye
    4.03.2023 15:02

    Millet İttifakında olup olmamak önemli değil sözüne sadık olmamak önemli olan. İmzasının altında olmamıştır. Akşener MHP'nin gittiği yolda demektir bu..

  • selahattin Sarı
    selahattin Sarı
    4.03.2023 10:37

    İyi Parti hayatının hatasını yaptı. Sonunu hazırladı. Kendini de partisini de bitirdi. Zafer Partisi gibi BBP gibi Memleket Partisi gibi kalır.İktidar olmak şart değil zaman zaman toplu hareket etmek büyütür partiyi partileri...

Resmi İlanlar