MURAT CAYMAZ DEVA'DAN DÜZCE MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI OLDU

DEVA Partisi Kurucu İl Başkanı Murat Caymaz, Düzce Milletvekili Aday Adaylığını açıkladı. Caymaz, evraklarını İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı İdris Şahin’e teslim ederek işe başladı.

MURAT CAYMAZ  DEVA'DAN DÜZCE MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI OLDU
25.03.2023 - 14:28
Güncelleme 25.03.2023 - 15:36
745
1

 

Deva Partisi Kurucu İl Başkanı Murat Caymaz, Düzce Milletvekili Aday Adaylığını açıkladı. Caymaz bu kararını evraklarını İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Seçim İşleri Başkanı İdris Şahin’e teslim ederek resmileştirdi.

 

Bir dönem Düzce Belediye Başkan Yardımcılığı görevini de yürüten Caymaz, aday adaylığı müracaat dosyasını Deva Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Seçim İşleri Başkanı İdris Şahin’e teslim emesinin ardından Düzce’ye dönerek seçim çalışmalarını hızlandırdı. 

Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan ve ardından Genel Başkan Yardımcısı ve Seçim İşleri Başkanı İdris Şahin’le görüşen DEVA Partisi Düzce Kurucu İl Başkanı Murat Caymaz, son durumu kendi sosyal medyasında paylaşarak “Aday adaylığı müracaatımı partimizin Genel Başkan Yardımcısı ve Seçim İşleri Başkanımız İdris Beye teslim ettim. Hayırlı uğurlu olsun. Aday Adayı olan tüm dostlarıma başarılar diliyorum” sözleriyle kamuoyuna duyurdu.

 

 


Editör: E. TAYHAN