ZİRAAT MÜHENDİSLERİ ODA BAŞKANI “AHMET YILDIZ” SİYASET KARARI ALDI

Düzce Ziraat Mühendisleri Odası Başkanı Ahmet Yıldız, İYİ Parti Düzce Milletvekili Aday Adayı oldu. Ziraat Mühendisi Yıldız’ın bu girişimi özellikle zirai çevrelerce memnuniyetle karşılandı.

ZİRAAT MÜHENDİSLERİ ODA BAŞKANI “AHMET YILDIZ” SİYASET KARARI ALDI
25.03.2023 - 17:01
Güncelleme 25.03.2023 - 17:16
528
1

Düzce Ziraat Mühendisleri Odası  Başkanı Ahmet Yıldız, İYİ Parti Düzce Milletvekili Aday Adayı oldu. Ziraat Mühendisi Yıldız’ın bu girişimi özellikle zirai çevrelerce büyük bir memnuniyetle karşılandı.

İYİ Parti Düzce Teşkilatında milletvekili aday adayı sayısında artış gözleniyor. Son olarak Düzce Ziraat Mühendisleri Odası Başkanı Ahmet Yıldız'ın siyaset kararı alarak İYİ Parti'den Düzce Milletvekili aday adayı olması kamuoyunda ilgi uyandırdı.  

Düzce Ziraat Mühendisleri Odası Başkanı Ahmet Yıldız, İYİ Parti Düzce İl Başkanlığına  resmi başvurusunu gerçekleştirerek “Milletvekili adayı olduğunu” açıkladı.

AHMET YILDIZ “TARIM ALANLARI SANAYİYE AÇILAMAZ”

Birinci sınıf tarım arazilerinin sanayiye açılması yönündeki karara tepki koymasıyla bilinen Ahmet  Yıldız, Ziraat Mühendisleri Odası Başkanı olarak yaptığı açıklamalarda “Düzce ovasının birinci sınıf  tarım arazilerinin sanayiye açılması kabul edilemez. Gümüşova OSB ‘de alan varken 1. OSB’yi tarım alanlarını yok ederek genişletmeye kalkmak akla ve mantığa sığmayacağı gibi bilime de sığmaz. Biz topraklarımızı korumak ve kollamakla yükümlüyüz” diyerek tarım arazilerinin sanayiye açılmasını reddetmişti.

Düzce Ziraat Mühendisleri Odası Başkanı Ahmet Yıldız’ın Milletvekili Aday Adayı olarak siyasete girme kararı alması özellikle  çiftçiler ve zirai kesimlerce sevinçle karşılandı.

 


Editör: E. TAYHAN