AK PARTİ ‘DE “ZOR ANLARIN ASKERİ: İBRAHİM BİLGİN…!” M.VEKİLİ A.ADAYI

İBRAHİM BİLGİN, DÜZCE MİLLETVEKİLİ A.ADAYI OLDUĞUNU AÇIKLADI.

AK PARTİ ‘DE “ZOR ANLARIN ASKERİ: İBRAHİM BİLGİN…!” M.VEKİLİ A.ADAYI
31.03.2023 - 16:14
Güncelleme 31.03.2023 - 16:19
488
2

İBRAHİM BİLGİN, DÜZCE MİLLETVEKİLİ A.ADAYI OLDUĞUNU AÇIKLADI

İGM’DE İKİ DÖNEM BAŞARILI BİR DÖNEM GEÇİREN İBRAHİM BİLGİN BİR MÜDDET DE AKÇAKOCA  İLÇE BAŞKANLIĞI DA YAPTI

Adalet ve Kalkınma Partisi (Ak Parti) Düzce Milletvekili A. Adayları arasında yer alan Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavir (SMMM) İbrahim Bilgin, Düzce merkez ve Akçakoca’da uzun zamandır  Ak Parti’nin önemli birimlerinde görev almış bir isim olarak tanıyor.

“Ak Parti’nin askeri” olarak da anılan İbrahim Bilgin, üstlendiği görevleri en iyi şekilde yapmasıyla da partide “zor zamanların adamı, zor anların askeri ” olarak da biliniyor.

İbrahim Bilgin, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamayla Ak Parti’den 28. Dönem için Düzce Milletvekili Aday Adayı olduğunu kamuoyuna duyurdu.

İGM’de iki dönem Ak Parti’yi temsil eden Bilgin, İGM Üyesi olarak görev yaptığı mecliste İGM Başkanlığı, Plan Bütçe Komisyonu başta olmak üzere Köylere Hizmet Götürme Birliği’nde de aktif görevler aldı.

İbrahim Bilgin, bir dönemde Ak Parti İçe Yönetim Kurulu’nun istifalarla  dağılmasının ardından “dağılan ilçe yönetimini toparlamak için” İlçe Başkanlığı görevine getirildi. Bu anlamda İbrahim Bilgin partide “zor zamanların adamı- çözüm odaklı partili” unvanlarıyla da anılıyor.

 


Editör: E. TAYHAN

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Düzce Objektif Gazetesi (www.duzceobjektif.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Yorumlar (2)

  • Osman Kartal
    Osman Kartal
    1.04.2023 10:31

    Ak Parti böyle bir partili isteseydi İbrahim Bilgin milletvekiil adayı gösterilirdi. Ak Parti nin nasıl bir profilli milletvekili istediği belli değil. O yüzden Bilgin, bekleyeceksin.

  • KEMALETTİN
    KEMALETTİN
    31.03.2023 16:22

    ÇOK İSABETLİ BİR BAŞLIK ATMIŞSINIZ OBJEKTİF GAZETESİ SİZİ KUTLUYORUM: BEN İLAVE EDEYİM BU BAŞLIĞINIZA "ADETA HAMALI PARTİNİN İBRAHİM BİLGİN. AMA PARTİ BUNLARI GÖRMÜYOR.

Resmi İlanlar