BOLU BELEDİYE BAŞKANI TANJU ÖZCAN KOVDU ORTALIK KARIŞTI

AK PARTİ BOLU MİLLETVEKİLİ A. ADAYI GÖKHAN AYDIN MECLİS ÜYESİNE SAHİP ÇIKTI. SESSİZ KALAN AK PARTİLİLERE DE “AK PARTİLİ HAİNLER” DEDİ

BOLU BELEDİYE BAŞKANI TANJU ÖZCAN KOVDU ORTALIK KARIŞTI
5.04.2023 - 13:09
Güncelleme 5.04.2023 - 14:52
241

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, şubat ayındaki meclis toplantısında kendisine şişe fırlatan Ak Parti’li Belediye Meclis Üyesi Hacer Çınar’ı özür dilemeye davet etti. Özür dilememesi halinde toplantıdan ayrılmasını talep etti. Buna da uymazsa yetkisini zabıtalar eşliğinde yetkisini kullanarak dışarı çıkarılacağını söyledi. Bunun üzerine Bolu Belediye Meclis bir anda karıştı.

Tanju Özcan bu arada Meclis üyesi Çınar’a hitaben “bağırma karar verildi” diye seslenerek salonu terk etmesini istedi.

AK PARTİ MİLLETVEKİLİ A. ADAYI AYDIN, ÖZCAN’A BAĞIRDI

Özcan’ın Belediye Meclis Üyesi Hacer Çınar’ı salon dışına davet etmesinin ardından salonda tam bir kargaşa yaşandı.Bu arada bu arada oturumda misafir olarak bulunan Ak Parti Bolu Milletvekili Aday Adayı gazeteci Gökhan Aydın yerinden ayağa kalkarak “Kadının hukuksuz bir şekilde çıkarılmasına göz yuman ve ses çıkarmayan AK Partili Meclis Üyelerine "Yazıklar olsun size. Bu kadına sahip neden çıkmıyorsunuz" diye bağırarak kızdı.

Sonra Hacer Çınar'a “özür dile” diyen Tanju Özcan’a da  "Bu kadının ahlakına, namusuna laf ettikten sonra sen özür diledin mi. İki yüzlüsün, ahlaksızsın" diye salonda bağırdı.

Belediye Başkanı Özcan’da “Kim bu adam tanımıyorum” diye kürsüden konuşunca bu defa Ak Parti Milletvekili A.Adayı Gökhan Aydın tekrar:"Sen benim kim olduğumu çok iyi biliyorsun. Zaten az kaldı sirkini başına yıkacağım inşallah" dedi,

GÖKHAN AYDIN, BAZI AK PARTİLİLERE “AK PARTİLİ HAİNLER” DEDİ.

Gökhan Aydın Twitterdaki paylaşımında “Tanju Özcan az kaldı” diye başladığı şu paylaşımda bulundu: ”Tanju Özcan ile işbirliği yaparak Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve bizlere ihanet ederek Bolu Belediye Başkanlığı koltuğunu satanların, zamanında çevirdikleri dolapların gün yüzüne çıkmasına korktukları için Ak Parti’yi Bolu’da kendi silik siyasetine mahkum edenlerin, kameralar önünde Tanju Özcan’a kaplan kesilen ama onunla işbirliği içinde olan sahtekarların Allah nasip ederse son günleri…Tanju Özcan; senin, seninle işbirliği yapan Ak Partili hainlerin ve Ak Partili sempatizanlarını  tarihe gömmeye sirkini de başına yıkmaya geliyorum.”   

 

 

  


Editör: E. TAYHAN

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Düzce Objektif Gazetesi (www.duzceobjektif.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Resmi İlanlar