AK PARTİ MİLLETVEKİLİ ADAYLARI TSO’DA

AK PARTİ DÜZCE MİLLETVEKİLİ ADAYLARI BERABERİNDE KALABALIK PARTİLİ BİR GURUPLA DÜZCE TSO'YU ZİYARET ETTİ

AK PARTİ MİLLETVEKİLİ ADAYLARI TSO’DA
12.04.2023 - 17:10
Güncelleme 13.04.2023 - 12:18
447

Ak Parti Düzce Milletvekili Adayları Hakan Kuşçuoğlu ve Ercan Öztürk, Ak Parti İl Başkanı Hasan Şengüloğlu ile çok sayıda partili, seçim çalışmaları kapsamında Düzce Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret etti.

Ziyarette Düzce TSO Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Bıyık ile Meclis Başkanı Tanju Acar, yönetim kurulu ve meclis üyeleri de hazır bulundu.

Ziyarette konuşan Düzce TSO Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Bıyık, “14 Mayıs seçimleri ülkemiz ve milletimiz için büyük önem arz ediyor. Düzce’nin en büyük sivil toplum kuruluşu olan Düzce Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaretinizden dolayı teşekkür ediyoruz. Seçimlerde başarılar diliyoruz” şeklinde konuştu.Düzce TSO Başkanı Erdoğan Bıyık’ın ardından söz alan Ak Parti Düzce İl Başkanı Hasan Şengüloğlu, 14 Mayıs seçimlerinin hayati önem arz ettiğine işaret ederek "tüm mazlum coğrafyaların umudunun bu seçimler olduğunu" da vurguladı.


Editör: E. TAYHAN

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Düzce Objektif Gazetesi (www.duzceobjektif.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Resmi İlanlar