MİLLET İTTİFAKI AKÇAKOCA'DA COŞTU, ADAYLAR TANITILDI

AKÇAKOCA’DA COŞKULU TANITIM

MİLLET İTTİFAKI AKÇAKOCA'DA COŞTU, ADAYLAR TANITILDI
17.04.2023 - 14:22
Güncelleme 17.04.2023 - 14:31
416
1

 

Akçakoca, Millet İttifakının Milletvekili adaylarını bağrına bastı. Salon hınca hınç Millet İttifakı sevenleri ile doldu.

Millet İttifakı’nın Düzce Milletvekili adayları Akçakoca’da tanıtıldı. Coşkulu tanıtım programında “Kılıçdaroğlu Gönüllüleri” ve “Düzce Gönüllüleri” ortak bir dayanışma sergiledi.

Akçakoca Otel’de yapılan toplantıya çok sayıda partili katıldı. Milletvekili Adaylarının konuşması partililerin coşkulu alkışları ile sık sık kesildi. Milletvekili Adayları Talih Özcan, Aslıhan Akbal Tüysüz ve Jale Uzunhasan konuşmalarının ardından partilerle fotoğraf çektirdi.

 TALİH ÖZCAN:”14 MAYIS TÜRKİYE’NİN KADER SEÇİMİ”

Millet İttifakı birinci sıra Milletvekili Adayı Talih Özcan, 14 Mayıs seçimlerini Türkiye’nin kader seçimi olarak nitelendirdi ve ’15 Mayıs sabahı aydınlık bir Türkiye’ye uyanmış olacağız’ dedi. Konuşması sık sık alkışlarla kesilen Talih Özcan konuşmasında özetle şu görüşlere yer verdi: ‘ Biz bu seçimlere inanarak giriyoruz. Buradaki kalabalık ve heyecan bunu gösteriyor zaten. Biz adaylar ve partililer olarak bütün hazırlıklarımızı yaptık. Projelerimizi hazırladık, 15 Mayıs’tan itibaren de bunları hayata geçireceğiz. Bizim vaatlerimiz ve yapacaklarımız sizlerin talepleridir, önerileridir. Bu iktidar memleketi çok sıktı, bunalttı. Hayat pahalılığından, hukuksuzluğa kadar her alanda büyük sorunlar var. Tüm bunların nedeni bu iktidarın kötü yönetimidir. İşte biz bu kötü yönetime son vereceğiz. Aday arkadaşlarımızla birlikte esnafı geziyoruz, sokakta vatandaşları dinliyoruz. Herkes bizi bekliyoruz. Biz bu değişime gerçekleştireceğiz, buna inanıyoruz. Biz kenetlendik. Millet ittifakının bileşenleri olarak iş birliği içinde çalışmalarımızı sürdüreceğiz’

TÜYSÜZ:”ÇÖZÜM AK PARTİ’NİN GİTMESİNDE”

Millet İttifakı 2’inci sıra Milletvekili Adayı Aslıhan Akbal Tüysüz de konuşmasında şu görüşlere yer verdi: ‘ Ülkenin dertlerinin sorumluları belli. Sorunu yaratanların, sorunu çözemeyeceklerini biliyoruz. Çözüm, sorunu yaratan AKP’nin gitmesinde, çözüm AKP’yi göndermekte…

Demokrasinin, insan hak ve hürriyetlerinin, fikir ve ifade özgürlüğünün, din ve vicdan özgürlüğünün, basın özgürlüğünün, doğa haklarının, hayvan haklarının, işçi haklarının, kadın ve çocuk haklarının hayat bulması için mücadele edeceğiz.’

UZUNHASAN:”YA ÖZGÜRLÜK YA ESARET…!”

Millet İttifakı 3. Sıra Milletvekili Adayı Jale Uzunhasan da konuşmasında şu görüşleri dile getirdi: “Biz önümüzdeki seçimlerde ya özgürlüğe ya da esarete oy vereceğiz. Bu süreçte hep birlikte koşturacak, ter akıtacak, partimizi birinci parti, millet ittifakını iktidar, Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nu da Cumhurbaşkanı yapacağız.”


Editör: E. TAYHAN

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Düzce Objektif Gazetesi (www.duzceobjektif.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Yorumlar (1)

  • Kenan
    Kenan
    18.04.2023 09:54

    Akçakoca'da coştunuz adaylarımızı tanıttınız ancak diğer partilerin yaptığı hatayı CHP'de yaptı Akçakoca'lı bir adayı listelerine almadı. Beni bir CHP'li olarak etkilemez etkilemiyor. Ancak farklı kesimlerden özellikle köylerden daha iyi oy almak için bir Akçakocalı aday 3. sıraya yazılamaz mıydı diye soruyorum.

Resmi İlanlar