TDP’DE DÜZCE İL BAŞKANI GÖREVDEN ALINDI

“SEZGİN AKTAŞ” GİTTİ, “HAYATİ CAKLI” GELDİ

TDP’DE DÜZCE İL BAŞKANI GÖREVDEN ALINDI
24.04.2023 - 11:46
Güncelleme 24.04.2023 - 11:49
533

Türkiye Değişim Partisi il Başkanı Sezgin AKTAŞ yönetimi ile birlikte  görevden alındı.

Türkiye Değişim Partisi'nden yapılan açıklamaya göre İl Başkanlığı görevini bir süredir sürdüren ancak son dönemlerde kamuoyunda “hakkındaki söylentiler ayyuka çıktığı ve parti binasına dahi uğramadığı” açıklanan; özel hayatındaki çalkantılar sebebiyle de partinin itibarını zedelediği belirtilen TDP’nin bir müddet Düzce İl Başkanlığı görevini yürüten Sezgin Aktaş'ın il başkanlığından alındığı açıklandı.

TDP Genel Merkezi’nden yapılan yazılı açıklamada  konuyla ilgili haber “Aktaş’a Mustafa Sarıgül kapıyı gösterdi” başlığıyla duyuruldu.

AKTAŞ’IN YERİNE CAKLI  ÖREVLENDİRİLDİ

Öte yandan konuyla ilgili olarak yapılan açıklamada “Aktaş”ın yerine Kurucu Başkan “Hayati Çaklı”nın yeniden görevlendirildiği belirtildi. Türkiye Değişim Partisi (TDP)Düzce İl Başkanlığı görevinden alınan Sezgin Aktaş’ın yerine;  daha önce uzun yıllar il başkanı  ve kurucu başkan olarak görev yapan Hayati Caklı görevlenlendirildi. Caklı, şu an il başkanı olarak görev yapıyor. 


Editör: E. TAYHAN

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Düzce Objektif Gazetesi (www.duzceobjektif.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Resmi İlanlar