TALİH ÖZCAN: ‘KÖYLÜLER DERTLİ Mİ DERTLİ…!’

Millet İttifakı Düzce Milletvekili 1’inci sıra Milletvekili Adayı Talih Özcan, seçim gezileri kapsamında köy ziyaretlerini sürdürerek köylüyle biraraya gelerek sorunları yerinde dinliyor.".

TALİH ÖZCAN: ‘KÖYLÜLER DERTLİ Mİ DERTLİ…!’
25.04.2023 - 12:56
Kaynak: Objektif Ajans
501

Millet İttifakı Düzce Milletvekili 1’inci sıra Milletvekili Adayı Talih Özcan, seçim gezileri kapsamında köy ziyaretlerini sıklaştırdı.

Talih Özcan ve diğer Millet İttifakı Milletvekili Adayı Aslıhan Akbal Tüysüz, önceki gün önce Gümüşova şehir merkezinde sonra da Soğuksu, Halilbey,  Yongalık,  Dere Köyü, Yıldıztepe, Ardıç Dibi, Yeşilyayla köylerinde vatandaş ve esnaflarla bir araya geldiler.

Millet İttifakı’nın ziyaretlerinde köylüler yaşadıkları sorunları dile getirdiler. Millet İttifakı adaylarına büyük ilgi gösterildiği ziyaretlerde köylüler özellikle iktidarın fındık politikası, gübre mazot fiyatları, köy yerleşik arazilerinin mera vasfından çıkarılması ardından TOKİ’ye devredilmesi, 2B, yolların sıcak asfalt olmaması, hayvancılık gibi sorunları dile getirdiler. Millet İttifakı 1’inci sıra Milletvekili Adayı Talih Özcan, köylü ve çiftçilere yaptığı konuşmalarda, kendi iktidarlarından ‘Tarım ve Hayvancılık politikalarını’ hazırladıklarını belirtti.

Talih Özcan, iktidara geldiklerinde yapacaklarını kısaca anlattı ve şu görüşlere yer verdi: “ Bizim sistemimizde çiftçi malını, mahsulünü verdiği an parasını alacak. Üretirken devleti yanında görecek. Bu da hemen vatandaşın mutfağına yansıyacak.

Çiftçiyle beraber çalışacağız. Yemi, gübreyi, enerjiyi yerinde üretecek eko-sistemler kurulacak. Gıdanın ucuzlamasını sağlayacağız. Gerektiğinde, tarımsal faaliyetleri sübvanse edeceğiz. Süt üreticisi de et üreticisi de zarar etmeyecek. Tarımda planlı üretime geçeceğiz. Tarım arazilerimizi koruyarak tümünün ekilmesini sağlayacağız. Kamuya ait tarım işletmelerine sahip çıkacağız.  Bu alanları tohum ve hayvancılık üretiminde ve ıslahında kullanıp, üretilen tohumları ve damızlık hayvanları çiftçilere ücretsiz vereceğiz. Her bir köyümüzde bir veteriner, bir ziraat mühendisi ve bir ziraat teknisyeninden oluşan ekipler kurulacak. Çiftçilere hastalık tedavisi, aşı ve toprak analizi, bitki sağlığı gibi her konuda ücretsiz destek sağlanacak.” dedi.



Editör: E. TAYHAN

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Düzce Objektif Gazetesi (www.duzceobjektif.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Resmi İlanlar