MİLLET İTTİFAKI’INDAN İŞÇİLERE:‘‘BİZİM DÖNEMDE iŞÇİ HAKKINI ALACAK’’

Millet İttifakı CHP Düzce Milletvekili Adayları Talih Özcan, Aslıhan Akbal Tüysüz ve Jale Uzunhasan Çilimli’de fabrika ve köylerde ziyaretler yaptılar.

MİLLET İTTİFAKI’INDAN İŞÇİLERE:‘‘BİZİM DÖNEMDE iŞÇİ HAKKINI ALACAK’’
1.05.2023 - 16:00
Kaynak: Objektif Ajans
466

Millet İttifakı CHP Düzce Milletvekili Adayları Talih Özcan, Aslıhan Akbal Tüysüz ve Jale Uzunhasan Çilimli’de fabrika ve köy ziyaretleri yaptılar.

Milletvekili adayları ziyaret ettikleri fabrikalarda işçilerle birlikte yemek yediler, sohbet ettiler. Millet İttifakı Düzce Milletvekili 1’inci sıra adayı Talih Özcan, işçilerle yaptığı sohbette, ‘merak etmeyin işçinin alın terinin, emeğinin hakkını alacağı dönem geliyor’ dedi. Milletvekili Adaylarına ittifakı oluşturan partilerin il, ilçe başkanları ile yönetim kurulu üyeleri de eşlik etti.



Millet İttifakı Düzce Milletvekili adaylarına gittikleri yerlerde büyük ilgi gösterildi. Milletvekili adayı Talih Özcan, Türkiye’nin önemli bir süreçten geçtiğine dikkat çekti ve “Artık birleşelim, kucaklaşalım. Artık kucaklaşma zamanı. Kavganın zamanı değil, Türkiye’nin içinde bulunduğu karamsar atmosferi aşma zamanı. Bir anne ‘Çocuğumun beslenme çantasına yarım ekmek koyuyorum, araya salça sürüyorum’ diyor, bir çocuğumuz açsa 85 milyon açız demektir,” dedi. İşçinin, çiftçinin, ev kadının, tüm çalışanların, emeklilerin haklarını vereceklerini ifade eden Talih Özcan sözlerine şu şekilde sürdürdü, “ Söz verdim, yeni bir anlayışı getireceğim. Söz verdim. Hiç kimseyi ötekileştirmeden… Bunu inşa edeceğiz. İnşa etmenin yolu sizden geçiyor.  Türkiye’nin adalet içinde inşa edilmesini istiyor musunuz? Hepimiz bu ülkede huzur olmasını istiyoruz. Her evde huzurun bereketin olduğu, caddesinde parklarında sokaklarında özgürce gezebildiği bir yurdumuz olsun. Bizim elin oğlundan ne farkımız var. Çiftçinin, işçinin hakkını alacağı bir döneme doğru yaklaşıyoruz. Başta ekonomik sorunlar olmak üzere ülkemizin tüm sorunlarını birlikte çözeceğimiz; ülkemize bolluk ve bereket getirecek bir döneme doğru yaklaşıyoruz.”dedi.


Editör: E. TAYHAN

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Düzce Objektif Gazetesi (www.duzceobjektif.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Resmi İlanlar